8.6 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Варна, Златни пясъци, Св. св. Константин и Елена

ЮВЕНТА ЕООД

Ние работим в две направления: почистваме сгради и шлайфаме каменни подове. Вече над 20 години на пазара, ние сме едни от най-добрите в бранша. С нас не рискувате, а получавате най-качествените услуги.

Услуги от ЮВЕНТА ЕООД

Основно почистване
При основното почистване използваме дискови и екстракторни машини на фирмите LAVOR WASH, SOTECO и ELECTROLUX. Използваме само професионални почистващи препарати, но на различни производители. Като цяло работим с EVENS, а също и с МНХ.
Започваме отгоре надолу и отвътре навън, като последно се почистват подовете.
Събувате се влизате по чорапи!
Пране на мека мебел и килими
Използваме екстракторни и дискови машини на фирмата LAVOR WASH  и професионални почистващи препарати на EVENS, както и на други компании за професионална почистваща хигиена.
Ако времето е топло или в стаята работи климатик, мебелите изсъхват много бързо - за два-три часа. Ако е студено и влажно  е добре да се оставят едно денонощие, за да сме сигурни, че са напълно сухи.Килимите и меката мебел се перат повърхностно, тоест не са подгизнали от вода, както би било ако се перат на автомивка например. Ето защо и при килимите важи същото правило за съхнене, както при мебелите.
Почистване след ремонт
 Използваме професионални подопочистващи дискови и ектстракторни машини на фирмата LAVOR WASH, ELECTROLUX, SOTECO. Разполагаме със скелета и телескопи, за достигане на високи стъкла или подпокривни пространства. 
За шлайфане на каменни подове разполагаме може би с най-качествените машини в България - чисто нови Херкулес на CLINDEX. Те ни позволяват да предлагаме уникално качество!
Почистване на прозорци
"Няма специални изисквания, но е добре да е осигурен достъп до прозорците, за да може да се работи качествено. Почистването се извършва с професионални инструменти за стъкла.  
Какъв резултат да очаквате?
Ако не виждате стъклото, значи сме си свършили работата."
Почистване на баня
Основното почистване на баня обхваща измиване на подовете и стените (облицовани с плочки), измиване на мивка, тоалетна чиния, вана, душ кабина, чешма и душ.

Оценки от клиенти