Почистване на фурна и хладилник

Подходящо за периодично почистване на натрупаната мръсотия.
Подходящо за периодично почистване на натрупаната мръсотия.
Какво включва услугата?
  • Фурни и котлони
  • Абсорбатор
  • Микровълнови печки
  • Хладилници

Фирмите за почистване използват професионални препарати и почистващи средства, които са много по ефективни от нормалните и отстраняват дори най-упоритата мръсотия.

Как работи Доместина
1
Избери услуга
2
Избери изпълнител
3
Наслади се на чист дом
99 997
поръчани почиствания
Разумна цена
Пряка конкуренция между фирмитe изпълнители
Надеждни фирми
Рейтинг и коментари от клиенти
Бързо решение
Онлайн поръчка без оглед, поръчки дори и за утре
Отзиви от клиенти
РЕЙТИНГ: 10/10 | 26/09/2020
Изключително съм доволна от предоставената услуга и професионалното отношение. Момичетата пристигнаха половин час преди уговореното време и изслушаха внимателно на какво държа при почистването. Изключително мили, отзивчиви и експедитивни. Почистиха труднодостъпни места като пространството под най-долното чекмедже на скрина, плесен под уплътненията на преградата в банята, която не се виждаше както и замърсяване, което се е натрупало между вратата на вградения хладилник и покривния панел. Хареса ми това, че накрая ми показаха върху какво са акцентирали при почистването. Определено бих ги препоръчала и съм сигурна, че самата аз ще ги ползвам отново в бъдеще.
Здравка Н.   за   Impress Cleaning Services
РЕЙТИНГ: 9.4/10 | 27/09/2020
Служителките от фирмата се постараха. Но след малко по-щателна проверка има какво да се желае, и то във всяко от помещенията. Но най-мръсното е премахнато. Ще ми се наложи да доизчиствам
Виктория С.   за   MATEOS CLEANING
РЕЙТИНГ: 10/10 | 26/09/2020
Момичетата бяха чудесни,справиха се страхотно.Със сигурност пак ще използвам услугите им.Много съм доволна.
Gergana D.   за   Cleanbow
РЕЙТИНГ: 10/10 | 26/09/2020
Прекрасно изпълнение! Много съм доволен!
Plamen V.   за   Master cleaning
РЕЙТИНГ: 10/10 | 28/09/2020
Професионално и качествено почистване.
Симона В.   за   Master cleaning
РЕЙТИНГ: 10/10 | 26/09/2020
Страхотни !
Valentina T.   за   Вивиди ЕООД

Често задавани въпроси

Каква е цената?

Фирмите сами определят цените си на платформата на Доместина. Цената може да зависи от качеството на препаратите, които използват, както и от историята на компанията и уменията на изпълнителите. Сравнете офертите на всички компании, като натиснете бутона “Виж цените”.

Какво включва почистването на фурна и котлони?

Почистват се отлаганията по котлоните, като се използват професионални препарати с агресивно действие срещу мазнини (по - голямата част остават миризма на професионален почистващ продукт за няколко часа). Фурната се почиства отвън и отвътре.

Какво включва почистването на абсорбатор?

Почистват се отлаганията отвън. Свалят и се почистват филтрите, почиства се филтърната кутия, след което се монтират отново.

Какво включва почистването на микровълнова печка?

Вътрешно се почистват остатъците от храна и отлаганията, изважда се и се почиства въртящата основа, след което се монтира обратно. Външно се почиства от следи от употреба и отлагания.

Какво включва почистването на хладилник?

Всички продукти трябва да са извадени от хладилника преди почистването, както и всички магнити свалени. Хладилника се почиства отвън и отвътре. Фризера се обработва по същия начин, като леда не се чисти, за оптимален ефект е препоръчително той да бъде размразен предварително.

Обратна връзка

След приключване на работата, ще можете да коментирате и оцените професионализма на изпълнителя, като вашата оценка ще повлияе на общия рейтинг на компанията, а коментарът ви ще бъде видим за всички бъдещи потребители.

Как да избера изпълнител?

Въз основа на множество критерии, представляващи професионализъм, постоянство, експертиза и ефективност, Domestina предоставя препоръчан избор. Когато стартирате поръчката си, ще видите препоръчаната компания на първото място в списъка на фирмите.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас
работни дни между 9:00 и 18:00 часа