Тук откриваш малките почистващи фирми. Резервирай с няколко клика.
Какво включва услугата?
  • Фурни и котлони
  • Абсорбатор
  • Микровълнови печки
  • Хладилници

Фирмите за почистване използват професионални препарати и почистващи средства, които са много по ефективни от нормалните и отстраняват дори най-упоритата мръсотия.

Domestina Standard
Всяка почистваща фирма на платформата изпълнява тази услуга съгласно Domestina standard. Стандартът гарантира, че независимо кой изпълнител от платформата избереш – той ще изпълни прецизно всички активности, посочени в описанието на услугата. Domestina standard гарантира, че всички почистващи фирми на domestina.bg работят в унисон с нашите високи критерии.
119 698
поръчани почиствания
Топ изпълнители
Топ изпълнители
Рейтинг и коментари от клиенти
Страхотни цени
Страхотни цени
Пряка конкуренция между изпълнителите
Топ изпълнители
Бързо решение
Онлайн поръчка без оглед, поръчки дори и за утре
Отзиви от клиенти
РЕЙТИНГ: 10/10 | 07/12/2021
Изключително мили и сърдечни хора, с повече от професионално отношение. Безкрайно старателно и задълбочено почистиха всяко помещение и лъснаха до блясък банята и прозорците, както и мебелите, които имаше по стаите. Искрено искаха всичко да е идеално и се допитваха за обратна връзка, не спряха докато не почистиха всичко. Благодарим за чистотата и положителната енергия!
Ралица С.   за   Андис Клийн ООД
РЕЙТИНГ: 10/10 | 07/12/2021
Тодор е страхотен професионалист и си разбира чудесно от работата. След почистването диванът и килимите светнаха. Определено препоръчвам услугите му!
Мартина Д.   за   ТЕТА Клийн
РЕЙТИНГ: 10/10 | 07/12/2021
Действат много професионално. Не се налага да обяснявам къде и какво да се прави.
Свилен Я.   за   Топ Клийн
РЕЙТИНГ: 10/10 | 07/12/2021
Много сме доволни, използваме нейните услуги всяка седмица
dina l.   за   Янка Ж.
РЕЙТИНГ: 9.4/10 | 07/12/2021
Бележи напредък в сравнение с предишното посещение.
Поля Б.   за   Албена Н.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 07/12/2021
Много мила жена, свърши си работата отлично.
Kalina K.   за   Снежана Д.

Често задавани въпроси

Каква е цената?

Фирмите сами определят цените си на платформата на Доместина. Цената може да зависи от качеството на препаратите, които използват, както и от историята на компанията и уменията на изпълнителите. Сравнете офертите на всички компании, като натиснете бутона “Виж цените”.

Какво включва почистването на фурна и котлони?

Почистват се отлаганията по котлоните, като се използват професионални препарати с агресивно действие срещу мазнини (по - голямата част остават миризма на професионален почистващ продукт за няколко часа). Фурната се почиства отвън и отвътре.

Какво включва почистването на абсорбатор?

Почистват се отлаганията отвън. Свалят и се почистват филтрите, почиства се филтърната кутия, след което се монтират отново.

Какво включва почистването на микровълнова печка?

Вътрешно се почистват остатъците от храна и отлаганията, изважда се и се почиства въртящата основа, след което се монтира обратно. Външно се почиства от следи от употреба и отлагания.

Какво включва почистването на хладилник?

Всички продукти трябва да са извадени от хладилника преди почистването, както и всички магнити свалени. Хладилника се почиства отвън и отвътре. Фризера се обработва по същия начин, като леда не се чисти, за оптимален ефект е препоръчително той да бъде размразен предварително.

Обратна връзка

След приключване на работата, ще можете да коментирате и оцените професионализма на изпълнителя, като вашата оценка ще повлияе на общия рейтинг на компанията, а коментарът ви ще бъде видим за всички бъдещи потребители.

Как да избера изпълнител?

Въз основа на множество критерии, представляващи професионализъм, постоянство, експертиза и ефективност, Domestina предоставя препоръчан избор. Когато стартирате поръчката си, ще видите препоръчаната компания на първото място в списъка на фирмите.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас
работни дни между 9:00 и 18:00 часа