Почистване на прозорци

Сравнете офертите на всички изпълнители

Виж цените

Какво включва услугата?

Услугата може да включва почистване на:

  • Прозорци (двустранно);
  • Дограма;
  • Щори;

Изпълнителите работят с професионални препарати и машини и са много по-ефективни в работата си от обикновения човек. Добрата подготовка, оборудване и техника са предпоставка за отлично свършена работа без компромиси и без рискове.

Мръсните прозорци в едно помещение могат да бъдат като трън в очите. Особено, когато слънцето грее директно в тях и подчертава и най-малкото замърсяване. Разбира се всеки може да почисти прозорците сам, но отнема много време и рядко резултатът е задоволителен - остават следи от препарат, линии от перото, високите ъгли остават непочистени и т.н. При големите неотваряеми прозорци, външното почистване може да крие и значителни рискове.
За професионално изпълнение и перфектен резултат, изберете някой от изпълнителите на платформата, а след приключване оценете качеството на извършената работа.

Каква е цената?

Всяка компания на платформата може да работи на различна цена спрямо това какви препарати, инструменти и машини използва, с какъв рейтинг е, и с какъв екип изпълнява поръчките. След като изберете прозорците и щорите, които искате да се почистят, Domestina ще ви покаже цените и описанията на всички изпълнители, които могат да изпълнят поръчката във вашия район.

Може ли да се поръча за голяма бизнес сграда?

Услугите ни за бизнеси все още не могат да се поръчват през сайта. Моля пишете ни на info@domestina.bg със заданието си и ние ще направим всичко възможно да ви намерим решение.

Как да резервирате?

През платформата на Domestina можете много лесно да изберете и резервирате най-подходящия за вас изпълнител като сравните по цена и рейтинг:

  • Кликнете върху бутона "Виж цените" в долната част на страницата;
  • Изберете прозорците, които искате да се изчистят;
  • Сравнете ценовите оферти от всички доставчици;
  • Потвърдете резервацията онлайн с няколко клика;

Обратна връзка

След приключване на работата, ще можете да коментирате и оцените професионализма на изпълнителя, като вашата оценка ще повлияе на общия рейтинг на компанията, а коментарът ви ще бъде видим за всички бъдещи потребители.

Последни отзиви от клиенти

Защо да поръчате през Domestina
Без завишаване на цената

Доместина следи за това клиентите да получат най-добрите цени при поръчка през платформата.

Избор

Лесно може да сравните изпълнителите по цена, рейтинг и брой направени посещения през платформата.

Онлайн Поръчка

Виждате графика с всички свободни възможности и може да резервирате директно онлайн. Без нужда от досадни обаждания и промени в последния момент.