Тук откриваш малките почистващи фирми. Резервирай с няколко клика.
Какво включва услугата?
  • Прозорци (двустранно) и дограма;
  • Щори;
Изпълнителите работят с професионални препарати и машини и са много по-ефективни в работата си от обикновения човек. Добрата подготовка, оборудване и техника са предпоставка за отлично свършена работа без компромиси и без рискове.
Domestina Standard
Всяка почистваща фирма на платформата изпълнява тази услуга съгласно Domestina standard. Стандартът гарантира, че независимо кой изпълнител от платформата избереш – той ще изпълни прецизно всички активности, посочени в описанието на услугата. Domestina standard гарантира, че всички почистващи фирми на domestina.bg работят в унисон с нашите високи критерии.
119 698
поръчани почиствания
Топ изпълнители
Топ изпълнители
Рейтинг и коментари от клиенти
Страхотни цени
Страхотни цени
Пряка конкуренция между изпълнителите
Топ изпълнители
Бързо решение
Онлайн поръчка без оглед, поръчки дори и за утре
Отзиви от клиенти
РЕЙТИНГ: 10/10 | 07/12/2021
Изключително мили и сърдечни хора, с повече от професионално отношение. Безкрайно старателно и задълбочено почистиха всяко помещение и лъснаха до блясък банята и прозорците, както и мебелите, които имаше по стаите. Искрено искаха всичко да е идеално и се допитваха за обратна връзка, не спряха докато не почистиха всичко. Благодарим за чистотата и положителната енергия!
Ралица С.   за   Андис Клийн ООД
РЕЙТИНГ: 10/10 | 07/12/2021
Тодор е страхотен професионалист и си разбира чудесно от работата. След почистването диванът и килимите светнаха. Определено препоръчвам услугите му!
Мартина Д.   за   ТЕТА Клийн
РЕЙТИНГ: 10/10 | 07/12/2021
Действат много професионално. Не се налага да обяснявам къде и какво да се прави.
Свилен Я.   за   Топ Клийн
РЕЙТИНГ: 10/10 | 07/12/2021
Много сме доволни, използваме нейните услуги всяка седмица
dina l.   за   Янка Ж.
РЕЙТИНГ: 9.4/10 | 07/12/2021
Бележи напредък в сравнение с предишното посещение.
Поля Б.   за   Албена Н.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 07/12/2021
Много мила жена, свърши си работата отлично.
Kalina K.   за   Снежана Д.

Често задавани въпроси

Каква е цената?

Всяка компания на платформата може да работи на различна цена спрямо това какви препарати, инструменти и машини използва, с какъв рейтинг е, и с какъв екип изпълнява поръчките. След като изберете прозорците и щорите, които искате да се почистят, Domestina ще ви покаже цените и описанията на всички изпълнители, които могат да изпълнят поръчката във вашия район.

Може ли да се поръча за голяма бизнес сграда?

Услугите ни за бизнеси все още не могат да се поръчват през сайта. Моля пишете ни на info@domestina.bg със заданието си и ние ще направим всичко възможно да ви намерим решение.

Обратна връзка

След приключване на работата, ще можете да коментирате и оцените професионализма на изпълнителя, като вашата оценка ще повлияе на общия рейтинг на компанията, а коментарът ви ще бъде видим за всички бъдещи потребители.

Как да избера изпълнител?

Най-лесното решение е да изберете “Препоръчан избор” от Доместина. Платформата, на база множество критерии, които са израз на постоянство, професионализъм и натрупана експертиза, може да определи най-добрия избор за вашето почистване.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас
работни дни между 9:00 и 18:00 часа