Фирми за почистване

Почистващите фирми в платформата Domestina са сред най-прогресивните в индустрията. Те възприемат нови технологии, следват последните тенденции и непрекъснато се опитват да подобрят своите услуги. Като клиент е изключително лесно да поръчаш услуга през Domestina. Само тук можеш на една страница да сравниш най-добрите компании по цена, рейтниг, коментари и история. След това само с няколко клика можеш да резервираш подходящата за теб.

Процесът на интеграция с Domestina не е лесен. Той изисква отдаденост, професионализъм и много усилия да се отговори на всички изисквания. Самият процес е гаранция, че компаниите на платформата са сериозни по отношение на бизнеса и услугите си.

 
 
Tornado Clean
рейтинг 9.8 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя

Торнадо Клийн е фирма, занимаваща се изцяло с професионално почистване на домове, офиси и автомобили. Фирмата е създадена от Никола Николов, който след завръщането си от Англия през април 2018, приемаше поръчки сам. На острова за близо година и половина е направил над 600 професионални посещения за водещи почистващи компании. В момента Торнадо разполага с три мобилни групи.

Cleanbow
рейтинг 9.8 / 10
 
Обслужва градовете: Перник, София, Банкя

Ние сме фирма обърната основно към здравословното почистване. Работим с машини Rainbow, използваме за почистване основно пара, а когато ни се налага да използваме препарати се доверяваме на биоразградимите и щадящи Amway.

Mr Maid
рейтинг 9.7 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя

Имам над две години опит в прането на мека мебел в Обединеното Кралство. Там се научих на работна етика и професионализъм във всеки един детайл. През 2018-та се завърнах в България за да започна свой бизнес и да приложа наученото.

Мистър Свежест
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя

“Мистър Свежест” ЕООД е млада компания, ориентирана към ангажираните хора в столицата. Целта ни е да предложим комплексна услуга, като комбинираме професионалното почистване с отстраняването на дребните неизправности в дома и офиса.

КУИККЛИЙН
рейтинг 9.5 / 10
 
Обслужва градовете: Банкя, Перник, София

Куикклийн ЕООД е млада и бързоразвиваща се компания. За свойте 3 години ни разпознават близо 3000 домакинства и офиси в София, София-област и Перник.

Xtreme Cleaning
рейтинг 9.8 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя, Перник

Ние сме млад амбициозен екип с 10-годишен опит в професионалното почистване. Предлагаме високо качество и кратки срокове на изпълнение както за фирми, така и за частни клиенти.

ДДД Експерт София
рейтинг 9.9 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя

Почистване "ELISEL"
рейтинг 9.3 / 10
 
Обслужва градовете: София

"Ние от фирма ""ЕЛИСЕЛ"" се грижим за чистотата и здравето на вашият дом с безвредни препарати. Вашата удовлетвореност е наш приоритет!"

OMC
рейтинг 9.9 / 10
 
Обслужва градовете: Пловдив

Ние не наричаме нашите служители чистачи, хигиенисти, техници, градинари и др. Жените и мъжете в OMC имат специфично ДНК. Те обичат работата си и се гордеят, че ви отменят в поддръжката на жилището или офиса ви. Те са мили, разбиращи, изпълнителни, лоялни и изключително прецизни. Те са грижовниците.

Go Cleaning
рейтинг 9.3 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя

Go cleaning е компания с традиции и над 10 годишен опит в професионалното почистване в София. Ние инвестираме сериозно в обучение на персонала си и сме си поставили за цел да предложим най-висококачествената услуга на пазара.

Инсект Експерт ЕООД
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя

„Инсект Експерт“ ЕООД е специализирана фирма в борбата с вредители – хлебарки, бълхи, мишки, плъхове, дървеници, кърлежи, мравки и др. Освен еднократни обработки при нас може да поръчате и абонаментно обслужване за дезинсекция, дезинфекция, дератизация и дезакаризация на тревни площи на вашите офиси, заведения, ресторанти, административни и производствени сгради, складове и други помещения, съгласно изискванията за добри производствени практики. „Инсект Експерт“ ЕООД работи с препарати от водещите световни производители, лицензирани за домашна употреба, безвредни за хора, домашни любимци и растения. Екипът e съставен от сертифицирани специалисти с опит в областта на ДДД (Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация).

ROYAL CLEAN
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: Пловдив

Лидер в професионалното почистване за 2017/2018г. BULGARIAN BUSINESS BRAND 2017/2018г. "Бяхме отличени с награда "КАЧЕСТВО и НАДЕЖДНОСТ" за над 10 000 обслужени клиента, над 50 000 изминати километра. Извървяхме дълъг път, търсейки най-добрите решения и възможноси за перфектната поддръжка на вашият дом. Royal Clean иска да задоволи изискванията дори и на своите най-взискателни клиенти. Фирмата се занимава с цялостно почистване на жилища, безпрахово тупане в до 40см дълбочина и пране на матраци, холови гарнитури, тапицерии, килими, мокети и автомобили, които се изсушават до 80-90 процента. Цялостно почистване и дезинфекция на кухни, бани, тоалетни. Дълбоко почистване на фуги в бани, подови настилки с теракот и труднодостъпни места. Профилактика, почистване и пълна антибактериална дезинфекция на климатици. "Работим с професионални машини Rainbow и Kärcher, които притежават сертификати от световни организации за опазване на здравето. Работим с оригинални препарати на Rainbow и Kärcher, както и със собствена линия препарати. Всеки клиент получава сертификат за качество."

Оргард
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: Варна, Пловдив, Сандански, София, Банкя

Ние поемаме отговорност за резултатите си, затова всяка обработка е с гаранция. Всяка услуга се извършва по възможно най-добрия и безвреден за клиента начин.

Свежест ЕМ
рейтинг 9.8 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя

"Свежест ЕМ"- Господари в почистването. Малките детайли правят голямата разлика! Заложете на опит, традиции и ноу хау в почистването.

YES Comfort
рейтинг 9.8 / 10
 
Обслужва градовете: Пловдив

В работата си ние от YES COMFORT имаме като първостепенно задължение да осигуряваме както уюта, така и сигурността и спокойствието на нашите клиенти. Затова подхождаме с пълна конфиденциалност по отношение на фирмените специфики и работната среда на нашите партньори. Защото YES COMFORT е повече от чистота.

Elit Clean
рейтинг 8.8 / 10
 
Обслужва градовете: София

Elit Clean е създадена за да внася уют и чистота във вашият дом и офис.

Kings of Clean
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: София

Кингс оф Клийн e иновативна компания за професионално почистване на офиси и домове в гр. София, базирана на последните международни тенденции и стандарти в почистването. Нашата цел е да осигурим на нашите клиенти чистота до блясък за техните домове или офиси. За нас удовлетвореността на клиентите ни е на първо място. Доверявайки се на Кингс оф Клийн и на нашите експерти по чистота, Вие можете да бъдете сигурни, че вашия дом или офис ще бъдат почистени прецизно и професионално, така че ще можете да спестите време и усилия. Разполагаме с изключително добре подготвени и обучени екипи с дългогодишен опит в професионалното почистване, които ще почистят вашия дом или офис по най – добрия начин, използвайки специфични професионални техники и машини.

Кристално Чисто
рейтинг 9.6 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя

Фирма за професионално почистване и поддръжка „Кристално Чисто” е специализирана в областта на професионално еднократно, основно и абонаментно почистване на различни типове обекти -офиси, домове, административни сгради, складове и промишлени производства. Ние имаме опит и ресурси да отговорим на всички изисквания от страна на клиентите ни и да под ходим индивидуално към всеки от тях.

Заура Домашен помощник
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: Арбанаси, Велико Търново, Горна Оряховица, Долна Оряховица, Лясковец

"Вярваме, че добре свършената работа днес изгражда репутацията ни утре! По-добри вместо по-евтини!"

M.G.M
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: Банкя, София

Професионализъм, качество, коректност и бързина са водещите стимули при нас! Почистваме всякакъв вид повърхности, като запазваме материала от повреда или деформация. Нашият професионализъм е на Ваше разположение!

Чистичко
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: Бургас

Почистване на Вашият дом, офис, магазин - основно, след ремонт, изпиране на мека мебел, килими, измиване на остъкления.

Брилянтино
рейтинг 9.8 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя

Брилянтин е фирма за професионално почистване. Извършваме широк набор от услуги- основно почистване, пране на мека мебел и други.

Niko Car Cleaning
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: София, Банкя

Nico Car Cleaning е малка семейна компания, създадена от българи в Испания през 2012-та година. От самото си създаване компанията се занимава с пране на тапицерии на автомобили на място. През 2018 се заражда идеята семейството да се завърне в България, за да развие тази дейност и тук. Прането на тапицерии се извършва с професионални препарати и машина Kärcher, която едновременно впръсква и изсмуква вода и препарат. След прането по желание на клиента се поставят найлони, ако автомобила ще се ползва веднага. За пълното изсъхване са нужни около 2 часа. Забележка: За извършване на услугата е необходим достъп до елетричество на не повече от 50 метра от автомобила. Кожа, тавани и кори на вратите не се перат.

BULMANAGER
рейтинг 6 / 10
 
Обслужва градовете: Балчик, Варна, Добрич

Clean Team Bulgaria
Нов изпълнител

Clean Team Bulgaria е фирма, която следи иновации в машинното почистване. Ние предлагаме вече, така познатото паропочистване. Работим с професионални машини на доказани европейски фирми ( Karcher, Lavor, Bosh, Rinbow и др. ).

ЮВЕНТА ЕООД
Нов изпълнител

Техностар
Нов изпълнител

Безпрахово тупане в дълбочина и пране на мека мебел и килими, матраци, мокети и столове. Работим с професионални машини Rainbow и екологични биоразградими препарати, които са безвредни за здравето.

Чистач Вредители
Нов изпълнител

Опитвате се да се отървете от неприятни и упорити вредители? Ние сме Вашето решение! Защото правим това най-добре!

Бригада София
Нов изпълнител

Ние сме млад екип от професионалисти, спциализирани в почистването на мебели. Ще дадем нов живот на вашата мека мебел

Кедрон 7
Нов изпълнител

Доказан опит и качество във сферата на професионалното почистване. Изпълнени стотици обекти от 2012та.

Бонанза - Бачорски
Нов изпълнител

„Бонанза – Бачорски“ започва своята дейност в областта на професионалното почистване през 2008 година като малък семеен бизнес. В самото начало работата се извършва от един-единствен мобилен екип и обслужва предимно неголеми частни имоти в София. Днес фирмата разполага с над 30 мобилни специалисти в гр. София и гр. Пловдив, разпределени в мобилни екипи – дневни и нощни смени, покривайки диапазон от 24-часов работен ден.

Best House Care
Нов изпълнител

Free Mama
Нов изпълнител

Free Mama е компания за професионална домакинска помощ в гр. София. Ние ще се заемем с почистването във Вашия дом или офис, а Вие ще спестите време.

Професионално почистване Варна
Нов изпълнител

Clean House Varna предлага висококачествена услуга на достъпни цени, като наш приоритет е да оставяме клиентите си доволни.

Автомивка VIP
Нов изпълнител

Имаме дългогодишен опит в сферата на почистването. Работим качествено и коректно.

Почистване Лиди
Нов изпълнител

Компанията се развива в сферата на почистването на домове,офиси,търговски и производствени помещения.Работим с професионална техника и професионални препарати.

Ведро Стил ЕООД
Нов изпълнител

Биоравновесие
Нов изпълнител

Борба/Превенция/Мониторинг с вредители.

Profi Pest Control
Нов изпълнител

Фирмата е специализирана в областта на безопасните и високоефективни ДДД услуги и включва всички дейности по дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Екипът ни работи с висококачествени и нискотоксични препарати на утвърдени световни фирми, разрешени от Министерството на здравеопазването и Ви гарантираме, че обработките са безопасни за Вас, Вашите деца, за растенията и за домашните Ви любимци.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.