9.8 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София

Onspot

Качество,качество,качество и разбира се усмихнат, амбициозен и млад екип - това е Onspot. Изберете нас за да получите кристална свежест и чистота за своя дом. Предлагаме основно почистване, машинно изпиране на мека мебел,машинно почистване на твърди и меки подови настилки, абонаментно и корпоративно почистване.

Услуги от Onspot

Основно почистване
Основното почистване включва забърсване и прахосмукиране на подови настилки,почистване на тоалетни,мивки и огледала, двустранно почистване на прозорци, забърсване на прах на труднодостъпни места и високи точки.Използваме професионално оборудване и препарати от най висок клас.Разполагаме с пароструйка, която дезинфекцира повърхностите и почиства пода. Разполагаме и със професионален екстрактор с който изпираме в дълбочина всякакава мека мебел.Използваме само биоразградими препарати щадящи околната среда.
Пране на мека мебел и килими
Предлагаме изпиране на всякакъв вид мека мебел, като дивани матраци и столове. Почистваме текстила, като първо го обезпрашаваме, събираме космите и след това го изпираме в дълбочина посредством професионален екстрактор и щадящи био препарати, накрая му правим пълна дезинфекция и премахване на миризми чрез мощна пароструйка. Оставяме го в леко влажно състояние, като след 4 до 7 часа е готов за изполване.
Почистване след ремонт
Разполагаме с тримоторна професионална прахосмукачка, мощен модел екстрактор за изпиране на мека мебел, както и пароструйка за почистване и дезинфекция на всяка фуга и труднодостъпни места. Използваме само био препарати щадящи околната среда. Почистваме абсолютно всеки детайл на жилището, като имаме богат опит в справянето със засъхнали строителни материали петна по пода, стъклата и навсякъде другаде, където се наложи.
Пране на тапицерия на коли
Разполагаме с професионално оборудван ван за мобилно почистване на автомобили снабден с мощен екстрактор за пране в дълбочина, торнадор с въздух под налягане впръскващ препарат в дълбочина, професионална паростуйка за дезинфекция и премахване на петна и неприятни миризми, специални препарати за всеки вид кожа или текстил.
Почистване на прозорци
Почистването се осъществява само с висок клас професионални уреди за почистване на стъкла и добре изпробвани професионални методи за почистване, като не оставяме никакви следи от събралата се вода по пода,дограмата и фугите също се почистват старателно. Почиства се двустранно.
Почистване на фурна и хладилник
Почистването се осъществява с професионални препарати и уреди, като почистваме абсолютно всичко в детайл вътрешно и външно.Използваме и професионална пароструйка за дезинфекция.
Почистване на баня
Почиства се с био препарати всеки детайл от банята. Накрая се дезинфекцира и с парочистачка.
Почистване преди/след наематели
Ще почистим и подготвим апартамента в блестящ вид за следващите наематели. Ще отстраним неприятни миризми, петна по текстил, почистване и дезинфекция в детайл.Изпиране на мека мебел.Разполагаме с професионална техника за всеки вид замърсяване

Оценки от клиенти