Партньорска програма на Domestina

Свържете се с нас
Какво е Domestina и как помага на Вашия бизнес
Domestina е платформа, която ще ви помогне да презентирате, управлявате и разраствате своя бизнес в сферата на почистването и грижата за дома.

Привличането на клиенти е наша грижа

Работите с името на вашата компания

Работите според вашите цени и условия

Получавате поръчките си директно през нашата платформа

Защо да се присъедините към Domestina

Създадохме Domestina в края на 2013та година и от тогава всеки ден се стрeмим да направим бизнеса си по-ефективен и автономен. Успяхме да привлечем много и добри клиенти, на които днес искаме да предложим повече от това да наемат домашна помощница. Решихме да се концентрираме в това, в което сме най-добри: създаването на процеси и привличането на клиенти, а изпълнението на различните услуги да доверим на партньори с повече експертиза от нас.
Нашата цел е да съберем най-добрите почистващи компании на едно място и заедно да направим следващата крачка напред.

Владислав Симов
Изпълнителен директор и съосновател

Какво получавате
Качествени клиенти

Хора, които знаят какво искат, търсят най-добото решение и са готови да платят за него.

Нулеви рекламни разходи

Повече няма да мислите за разходите за реклама във Google, Facebook и т.н. Ние се грижим за това клиентите да ви потърсят, а вие се грижите за това, да се върнат отново.

Рейтинг

Всеки клиент ще оцени работата ви. Ще бъдете разпознаваеми според способностите си, а не според това колко шарен е уеб сайта ви.

Какво включва платформата
thumbs-up
Профил в системата

Профил в администраторския панел на Domestina, през който управлявате поръчките, обратната връзка, плащанията, болничните и много други.

arrows
Уеб сайт на компанията

Пожелание можете да получите фирмен уебсайт като поддомейн на domesitna.bg. Перфектно за бизнеси, които не искат да се обременяват с всички разходи и задължения по поддържането на собствен уебсайт.

heart
Най-добри практики

Съвети как най-добре да разпределяте служителите си и как да структурирате графика им, за да постигнете максимална заетост.

Награди и отличия

Доместина е високо ценена в бизнес света, притежава многобройни номинации и награди за най-добър стартиращ бизнес за 2014 и 2015, най-добро клиентско обслужване за 2016, най-добър електронен пазар 2016, уеб сайт с най-естетичен дизайн 2016.

Научете повече за условията
Ще ви изпратим пълна информация на посочените от вас контакти