Започнете бизнес като екип за абонаментни почиствания
6072лв.
средна стойност на поръчките за юни на екип за абонаментни почиствания от топ 10%
Вие избирате кога, къде и на каква цена да работите. Получавате парите си веднъж седмично по банковата си сметка. Обслужвате домове и малки бизнеси на абонаментен принцип.
Ето как работи:
1
Сформирайте екип
Необходимо е да сте екип от двама души, с автомобил и регистрирана фирма. Можете да я регистрирате и след одобрение за работа с нас.
2
Създайте профил
Натискате бутона “Имам интерес” и отговаряте на въпросите. Представител на Domestina.bg се свързва с вас за личен разговор, в който разяснява детайлите.
3
Настройте своя профил
След одобрение получавате достъп до системата на Domestina.bg. Избирате график на работа и квартали, от които да получавате поръчки. Определяте цена на посещение.
4
Започнете да получавате резервации
Всички поръчки получавате в профила си в Domestina.bg и по Вайбър.
5
Трупайте репутация
След извършване на посещението, клиентът попълва форма за обратна връзка и поставя оценка. Оценките формират рейтинга в Domestina.bg. Той е определящ за това колко поръчки получавате и каква цена биха платили клиентите за вашите услуги.
Станете част от Domestina.bg
Какво включва работата?
При клиентите се извършват стандартните домакински услуги - почистване, гладене, простиране, миене на чинии, смяна на спално бельо и други (без готвене и миене на прозорци).
Кои са клиентите?
Клиентите най-често са семейства, които се нуждаят от помощ за поддържане на хигиената в домовете си. Обикновено те използват услугата един или два пъти седмично.
Какъв е графикът?
Денят е разделен на слотове по два часа. Първият възможен слот започва в 06:30 часа а последният завършва в 21:30 часа. Клиентите могат да поръчат един или повече слота. Вие избирате в колко часа започвате работа и в колко часа приключвате.
Как стават плащанията?
Вие определяте цената за работата си. Domestina събира парите от клиентите предварително и ви ги превежда веднъж седмично.
Какви са финансовите условия?
Domestina взима 7% от приходите ви, за да покрие таксите по картовите разплащания от клиентите към вас, както и разходите по техническа и административна поддръжка на профила ви.
Как стават плащанията?
Вие определяте цената за работата си. Domestina събира парите от клиентите предварително и ви ги превежда веднъж седмично.
Какво е Domestina?
Ние свързваме клиенти и фирми за почистване. Ние ви помагаме да намерите клиенти и предоставяме инфраструктурата, която да ви позволи да управлявате успешен бизнес за почистване и да печелите пари.
Често задавани въпроси
Всички необходими препарати и пособия за почистване се осигуряват от клиентите. Носи си домашни чехли и удобни дрехи за работа. Маска и ръкавици са препоръчителни.
Няма изискване за присъствие от страна на клиентите, това е тяхно решение.
При нанесена щета, първо трябва да уведомиш клиента. Материалната отговорност в тези случаи е твоя.
Важно
Вашият успех на платформата на Domestina, зависи изцяло от вас. Най-важните фактори, които са определящи за вашето представяне са:
  • Цената ви отговаря на пазарните норми
  • Справяте се добре при клиентите и имате добри оценки и коментари
  • Покривате квартали, където има търсене на услугата
  • Имате професионална снимка и грамотно написана биография