Почасова работа като домашна помощница
2751лв.
средна стойност на поръчките за ноември на домашна помощница от топ 10%
Tи избираш кога, къде и на каква цена да работиш. Получаваш парите веднага, в брой и спираш когато решиш.
Ето как работи:
1
Създаваш профил
Въвеждаш кратка информация за себе си - снимка, описание, телефон и имейл.
2
Определяш цена за 4-часово посещение
В момента цените се движат в диапазон 39 лв. - 70 лв. за 4 часово посещение
3
Плащаш такса за активация от 9 лв.
Платената такса разделя хората със сериозни намерения от тези, които си създават профил и след това не изпълняват поръчките си.
4
Избираш в кои квартали искаш да вземаш поръчки
Клиенти само от тези квартали ще имат възможност да те наемат.
5
Избираш на кои дати искаш да работиш
Доместина ще предлага на клиентите само дните, които си обявила като свободни.
6
Клиент на domestina.bg избира да те наеме
Веднага получаваш вайбър съобщение за нова поръчка. Детайли за поръчките си виждаш на domestina.bg.
7
Изпълняваш почистването
Клиентът заплаща в брой след посещението. 100% от сумата остава за теб.
8
Клиентът попълва форма за обратна връзка и поставя оценка
Оценките формират рейтинга ти на domestina.bg. Той е определящ за това колко поръчки получаваш и каква цена биха платили клиентите за твоето време.
Стани част от Domestina.bg
Какво включва работата?
При клиентите се извършват стандартните домакински услуги - почистване, гладене, простиране, миене на чинии, смяна на спално бельо и други (без готвене).
Какви са финансовите условия
Domestina не взима процент от твоята заработка при клиенти, 100% от тази сума остава за теб. За да бъдеш на платформата, заплащаш месечна такса в размер на цената на едно твое посещение. В случай, че за предишния месец не си направила нито едно посещение при клиент, Domestina.bg няма да ти вземе такса.
Отзиви от клиенти
РЕЙТИНГ: 10/10 | 01/12/2022
Благодаря, отново! ♡
Албена Т.   за   Дафинка К.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 01/12/2022
Страхотна е!
Златина Д.   за   Вероника И.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 01/12/2022
Много приятен и фин човек! Изпълни всички задачи отлично.Професионално и човешко отношение към клиента. Двете ми бани блестяха след Ирен! С радост бих я потърсила отново.
Maria V.   за   Ирен Г.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 29/11/2022
Елица се справи много добре!
Георги Х.   за   Елица Д.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 29/11/2022
Галя показа сериозно отношение към задачите, обърна внимание на детайли и също така се съобразяваше с моите изисквания. Много съм доволна от резултата.
Kristina M.   за   Галина Й.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 28/11/2022
Поли е мила и внимателна. Свърши голям обем работа в ограниченото време от 4 часа. Много съм доволна от качеството на услугата и с удоволствие бих работила отново с нея. Благодаря, Поли!
Олга Ц.   за   Павлинка Григорова
Последно регистрирани домашни помощници
Галина Г.

Галина е на 44 години, зодия Риби. Има две деца на 14 и 19 години. За себе си казва, че е шарен и позитивен човек. Няма много свободно време, но обича да бъде сред природата. Стриктна и коректна към всичко, с което се захване.

Ивелина Г.

Ивелина е на 41 години, зодия Козирог. Омъжена, с две деца. Работила е като камериерка във Велико Търново 4 години и във Варна 4 сезона. Била е Домашна помощница в Холандия 1 година. За себе си казва, че е упорита, няма работа, която е започнала и не е довела до край.

Шинай .

Шинай е на 35 години, зодия Везни. Разведена, има две прекрасни деца. За себе си казва, че е позитивен и лъчезарен човек. Сериозна и отговорна към работата си. Много стриктна и изпълнителна. Обича да чете книги през малкото свободно време, което има. Харесва и дългите разходки сред природата. В момента работи в кухня. Има опит като камериерка. Перфекционист е и вярва, че ако изберете нея за почистване на вашия дом или офис, ще останете повече от доволни.

Стелияна И.

Стелияна е на 56 години, зодия Скорпион. Омъжена, с две деца. Играе спортен бридж. Работила е като Домашна помощница на жена инвалид, с грижи за възрастния ѝ баща. Старае се да изпълнява безупречно възложените задачи. Успява да се адаптира към нестандартни ситуации, изискващи комбинативно мислене.

Радка К.

Радка е на 62 години, зодия Рак. Има двама сина, вдовица е. Има 17 години стаж в тази сфера в САЩ. Коректна и изпълнителна.

Анна Б.

Анна е на 37 години, зодия Овен. Номъжена, има дъщеря. Упорита, трудолюбива и отговорна. В свободното си време обича да чете и да се занимава с готвене.

Какво е Domestina?
Свързваме клиенти и домашни помощници. Само на цената на едно твое посещение на на месец получаваш неограничен достъп до платформата.
Често задавани въпроси
Не се изисква предишен опит за участие в платформата.
Всички необходими препарати и пособия за почистване се осигуряват от клиентите. Носи си домашни чехли и удобни дрехи за работа. Маска и ръкавици са препоръчителни.
Да, посещенията при клиентите са самостоятелни.
Няма изискване за присъствие от страна на клиентите, това е тяхно решение.
При нанесена щета, първо трябва да уведомиш клиента. Материалната отговорност в тези случаи е твоя.
Сам/а преценяваш как да пътуваш до адресите. Не се изисква да имаш личен автомобил, но това ти дава възможност за покритие на повече квартали.
Важно
Вашият успех на платформата на Domestina, зависи изцяло от вас. Най-важните фактори, които са определящи за вашето представяне са:
  • Цената ви отговаря на пазарните норми
  • Справяте се добре при клиентите и имате добри оценки и коментари
  • Покривате квартали, където има търсене на услугата
  • Имате професионална снимка и грамотно написана биография