Фирми за почистване в София

Ще намерите най-добрите фирми за почистване в град София на Domestina. Това са изпълнители, които не се страхуват от обратната връзка на потребителите и за това са избрали да бъдат на платформа, където всичко е открито. Като потребител, можете много лесно да сравнявате почистващи компании по рейтинг, коментари от клиенти, цени и история. Всичко е онлайн и можете да резервирате услуга само с няколко клика.

Не всяка компания може да се присъедини към платформата. Целият процес изисква много време и усилия. Само добрите изпълнители разбират, защо е направен така и иимат търпениети и работната етика да преминат през него.

Cleanbow
рейтинг 9.8 / 10
 

Ние сме фирма обърната основно към здравословното почистване. Работим с машини Rainbow, използваме за почистване основно пара, а когато ни се налага да използваме професионални, биоразградими препарати.

Tornado Clean
рейтинг 9.7 / 10
 

Торнадо Клийн е фирма, занимаваща се изцяло с професионално почистване на домове, офиси и автомобили. Фирмата е създадена от Никола Николов, който след завръщането си от Англия през април 2018, приемаше поръчки сам. На острова за близо година и половина е направил над 600 професионални посещения за водещи почистващи компании. В момента Торнадо разполага с три мобилни групи.

Топ Клийн
рейтинг 10 / 10
 

Професионално почистване на достъпни цени.

Master cleaning
рейтинг 9.9 / 10
 

Ние сме екип който се завърна от LONDON UK през юни 2019. Във Великобритания бяхме за период от 4 години, като имахме над 3000 посещения за компании, като FANTASTIK, MISS MAID, ROYAL CLEANING, MONSTER CLEANING и GO FOR CLEANING. Смело мога да заявя че, благодарение на огромният ни опит ще удовлетворим желанията на всеки наш клиент.

ХОУМС КЛИЙНИНГ
рейтинг 9.9 / 10
 

Компанията залага най-вече на коректност, точност и професионално отношение. Сертифициран екип.

Mr Maid
рейтинг 9.7 / 10
 

Имам над две години опит в прането на мека мебел в Обединеното Кралство. Там се научих на работна етика и професионализъм във всеки един детайл. През 2018-та се завърнах в България за да започна свой бизнес и да приложа наученото.

Xtreme Cleaning
рейтинг 9.8 / 10
 

Ние сме млад амбициозен екип с 10-годишен опит в професионалното почистване. Предлагаме високо качество и кратки срокове на изпълнение както за фирми, така и за частни клиенти.

MATEOS CLEANING
рейтинг 9.9 / 10
 

Ние сме фирма от професионалисти. След дълъг престой в Великобритания - Лондон от 3 години за нашето професионално обучение ние решихме да се завърнем в нашата страна и да покажем и докажем на нашите клиенти на какво сме способни. Благодарение на огромният ни опит ще удовлетворим желанията на всеки един наш клиент. Ние предлагаме качествено почистване на достъпни цени.

Five Stars
рейтинг 9.7 / 10
 

Качествената услуга и доволните клиенти това е нашето призвание!

ДДД Експерт София
рейтинг 9.9 / 10
 

Професионално извършване на ДДД услуги срещу всякакви вредители , както и гарантираното им премахване.

Вивиди ЕООД
рейтинг 9.9 / 10
 

Чистота и комфорт за всеки наш клиент. Доверете се, за да разберете.

Kings of Clean
рейтинг 9.5 / 10
 

Кингс оф Клийн e иновативна компания за професионално почистване на офиси и домове в гр. София, базирана на последните международни тенденции и стандарти в почистването. Нашата цел е да осигурим на нашите клиенти чистота до блясък за техните домове или офиси. За нас удовлетвореността на клиентите ни е на първо място. Доверявайки се на Кингс оф Клийн и на нашите експерти по чистота, Вие можете да бъдете сигурни, че вашия дом или офис ще бъдат почистени прецизно и професионално, така че ще можете да спестите време и усилия. Разполагаме с изключително добре подготвени и обучени екипи с дългогодишен опит в професионалното почистване, които ще почистят вашия дом или офис по най – добрия начин, използвайки специфични професионални техники и машини.

Оргард
рейтинг 9.8 / 10
 

Ние поемаме отговорност за резултатите си, затова всяка обработка е с гаранция. Всяка услуга се извършва по възможно най-добрия и безвреден за клиента начин.

Почистване "ELISEL"
рейтинг 9.6 / 10
 

"Ние от фирма ""ЕЛИСЕЛ"" се грижим за чистотата и здравето на вашият дом с безвредни препарати. Вашата удовлетвореност е наш приоритет!"

Go Cleaning
рейтинг 9.6 / 10
 

Go cleaning е компания с традиции и над 10 годишен опит в професионалното почистване в София. Ние инвестираме сериозно в обучение на персонала си и сме си поставили за цел да предложим най-висококачествената услуга на пазара.

ЧИСТИ БГ
рейтинг 9.7 / 10
 

Знаете ли, че замърсяването във Вашия дом, офис и дори в училището на Вашето дете, може да бъде 100 пъти по-вредно от това навън? Всички прекарваме повече от 80% от времето си на закрито и правим около 15000 - 20000 вдишвания на ден. Здравето е най-голямото богатство, с което разполагаме! Ние от Чисти БГ подкрепяме тази кауза и работим усилено, за да постигнем възможно най - добрите резултати! За нас е важно времето, което прекарвате с близките си, да бъде в здравословна и чиста среда. Чисти БГ е нова, но утвърдена на пазара фирма в сектора за почистващите услуги. Предлагаме - основно почистване на домове, офиси, заведения, частни самолети и други; почистване след ремонт, измиване на прозорци, пране на мека мебел. За дългосрочен ангажимент предлагаме абонаментни пакети.

ART CLEANER 2019
рейтинг 10 / 10
 

Целта ни е идеално почистване и комфорт на нашите клиенти. Работим с препарати на фирма Amway, от естествен произход, които не само почистват перфектно, но и щадят околната среда. Качеството е от основно значение за нас. Услугите, които предлагаме за Вашите домове и офиси са: почистване след ремонт, двустранно измиване на прозорци и дограма, премахване на паяжини, както и прах, почистване на кухня(цялостно), на електроуреди, почистване и дезинфекция на баня.

Свежест ЕМ
рейтинг 9.9 / 10
 

"Свежест ЕМ"- Господари в почистването. Малките детайли правят голямата разлика! Заложете на опит, традиции и ноу хау в почистването.

Tiara Clean
рейтинг 10 / 10
 

За нас е удоволствие да почистваме до блясък!

Чистач Вредители
рейтинг 10 / 10
 

Опитвате се да се отървете от неприятни и упорити вредители? Ние сме Вашето решение! Защото правим това най-добре!

BgPrane
рейтинг 10 / 10
 

BgPrane е продукт на Мерикинг ЕООД. Бутикова фирма предлагаща брилянтно качество и индивидуално отношение. Специализирана в прането на мека мебел, дивани и текстил.

Ведро Стил ЕООД
рейтинг 9.6 / 10
 

Ние ценим вашето време и се грижим за чистотата,здравето,уюта и комфорта на вашето семейство!

LD Clean
рейтинг 10 / 10
 

„Ел Ди Клийн“ е фирма за професионално почистване с богат опит и високо качество на предлаганите услуги. Най-важното за нас са доволните клиенти, а за това се грижат добре обучени и отдадени на работата си екипи от професионалисти. Работим по съвременни методи, спазвайки изискванията за безопасност.

Кристално Чисто
рейтинг 9.7 / 10
 

Фирма за професионално почистване и поддръжка „Кристално Чисто” е специализирана в областта на професионално еднократно, основно и абонаментно почистване на различни типове обекти -офиси, домове, административни сгради, складове и промишлени производства. Ние имаме опит и ресурси да отговорим на всички изисквания от страна на клиентите ни и да под ходим индивидуално към всеки от тях.

Брилянтино
рейтинг 9.9 / 10
 

Брилянтин е фирма за професионално почистване. Извършваме широк набор от услуги- основно почистване, пране на мека мебел и други.

M.G.M
рейтинг 9.4 / 10
 

Професионализъм, качество, коректност и бързина са водещите стимули при нас! Почистваме всякакъв вид повърхности, като запазваме материала от повреда или деформация. Нашият професионализъм е на Ваше разположение!

Ла Фамилия - Работилничка за чистота
рейтинг 10 / 10
 

Чистотата и уюта на вашият дом за нас не е просто работа, това е мисия, която следваме с удоволствие!

БРУТИ - почистване с био продукти
рейтинг 9.6 / 10
 

Ние сме БРУТИ ЕООД - фирмата за професионално почистване с био препарати.

Бригада София
рейтинг 10 / 10
 

Ние сме млад екип от професионалисти, спциализирани в почистването на мебели. Ще дадем нов живот на вашата мека мебел

Бонанза - Бачорски
рейтинг 6 / 10
 

„Бонанза – Бачорски“ започва своята дейност в областта на професионалното почистване през 2008 година като малък семеен бизнес. В самото начало работата се извършва от един-единствен мобилен екип и обслужва предимно неголеми частни имоти в София. Днес фирмата разполага с над 30 мобилни специалисти в гр. София и гр. Пловдив, разпределени в мобилни екипи – дневни и нощни смени, покривайки диапазон от 24-часов работен ден.

Free Mama
рейтинг 0 / 10
 

Free Mama е компания за професионална домакинска помощ в гр. София. Ние ще се заемем с почистването във Вашия дом или офис, а Вие ще спестите време.

Clean, shine and I
рейтинг 0 / 10
 

За нас е от значение да постигнеме безупречни резултати. Поради тази причина предлагаме на клиентите си услуги от високо квалифициран персонал, богат избор на услуги, коректност и добре свършена работа.

IzperiMe
рейтинг 0 / 10
 

Ние сме фирма, която се занимава с професионално интериорно почистване и пране на автомобилни тапицерии, както и на мека мебел.

Експрес Партнерс
рейтинг 0 / 10
 

Експрес Партнерс е специализирана професионална почистваща фирма. Специализирани сме в професионалното машинно пране на мека мебел за частни и бизнес клиенти в градовете София, Бургас, Северно и Южно Черноморие.

ВИКО ГРУПС
рейтинг 0 / 10
 

Качеството на работа за нас е основен принцип, който поставяме на първо място. Затова в основата на нашата дейност са професионални машини и инструменти, както и висококачествени материали, които гарантират безупречното изпълнение на предлаганите услуги.

New Magic Home
рейтинг 0 / 10
 

Професионално и безкомпромисно почистване на вашия дом.

City Clean
рейтинг 0 / 10
 

Нашата фирма не е голяма, но за сметка на това персонала ни е от хора с голям опит в почистването. Ние се стремим да бъдем на много високо ниво в предлаганите услуги.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.