Фирми за почистване във Варна

Ще намерите най-добрите фирми за почистване в град Варна на Domestina. Това са изпълнители, които не се страхуват от обратната връзка на потребителите и за това са избрали да бъдат на платформа, където всичко е открито. Като потребител, можете много лесно да сравнявате почистващи компании по рейтинг, коментари от клиенти, цени и история. Всичко е онлайн и можете да резервирате услуга само с няколко клика.

Не всяка компания може да се присъедини към платформата. Целият процес изисква много време и усилия. Само добрите изпълнители разбират, защо е направен така и иимат търпениети и работната етика да преминат през него.

Оргард
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: Варна, Пловдив, Сандански, София, Банкя, Лозен (село), Асеновград, Костинброд

Ние поемаме отговорност за резултатите си, затова всяка обработка е с гаранция. Всяка услуга се извършва по възможно най-добрия и безвреден за клиента начин.

Професионално почистване Варна
рейтинг 9.9 / 10
 
Обслужва градовете: Варна, Албена , Златни пясъци, Кранево, Св. св. Константин и Елена

Clean House Varna предлага висококачествена услуга на достъпни цени, като наш приоритет е да оставяме клиентите си доволни.

ЮВЕНТА ЕООД
рейтинг 9.1 / 10
 
Обслужва градовете: Варна, Златни пясъци, Св. св. Константин и Елена

Асенко
рейтинг 9 / 10
 
Обслужва градовете: Бургас, Варна, Пловдив, София, Асеновград

Асенко-04 ЕООД е компания създадена през 2003 г.и е приемник на Асенко ЕООД създадена през 1994г. Извършваме професионално почистване на административни сгради, абонаментна поддръжка на сгради, молове, офиси и домове, почистване след ремонт на търговски помещения, абонаментно почистване на витрини.

BULMANAGER
рейтинг 6 / 10
 
Обслужва градовете: Балчик, Варна, Добрич

Биоравновесие
рейтинг 0 / 10
 
Обслужва градовете: Варна

Борба/Превенция/Мониторинг с вредители.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.