Фирми за почистване във Варна

Ще намерите най-добрите фирми за почистване в град Варна на Domestina. Това са изпълнители, които не се страхуват от обратната връзка на потребителите и за това са избрали да бъдат на платформа, където всичко е открито. Като потребител, можете много лесно да сравнявате почистващи компании по рейтинг, коментари от клиенти, цени и история. Всичко е онлайн и можете да резервирате услуга само с няколко клика.

Не всяка компания може да се присъедини към платформата. Целият процес изисква много време и усилия. Само добрите изпълнители разбират, защо е направен така и иимат търпениети и работната етика да преминат през него.

Професионално почистване Варна
рейтинг 9.8 / 10
 

Clean House Varna предлага висококачествена услуга на достъпни цени, като наш приоритет е да оставяме клиентите си доволни.

Оргард
рейтинг 9.8 / 10
 

Ние поемаме отговорност за резултатите си, затова всяка обработка е с гаранция. Всяка услуга се извършва по възможно най-добрия и безвреден за клиента начин.

Monti Clean
рейтинг 9.8 / 10
 

Здравейте, MontiClean “Манол и приятели” ЕООД е нова фирма на пазара в сферата на почистващите услуги. Ние сме нови, екипът ни е малък и млад, но много сплотен, организиран, отговорен, амбициозен и мотивиран за развитие и постигане на своите цели. Когато имате нужда от услугите, които предлагаме, не се колебайте да ни потърсите. След коментиране и оглед на обекта, се определя цената на услугата, датата и часът. Ще се радваме да почистим и освежим Вашите обекти, така че и Вие и ние да бъдем доволни. За нас е важно Вие да останете доволни, при нас няма лъжа и измама. Ако има нещо, което не е по силите ни, ние ще бъдем директни и откровени към Вас. Благодарим Ви, че избрахте нас!

ЮВЕНТА ЕООД
рейтинг 8.5 / 10
 

Ние работим в две направления: почистваме сгради и шлайфаме каменни подове. Вече над 20 години на пазара, ние сме едни от най-добрите в бранша. С нас не рискувате, а получавате най-качествените услуги.

Penguin Clean
рейтинг 9.7 / 10
 

Ние сме млад амбициозен екип, предлагаме високо качество и кратки срокове на изпълнение както за фирми, така и за частни клиенти. За нас е удоволствие да почистваме до блясък вашия дом! Ние ценим вашето време и се грижим за чистотата, здравето, уюта и комфорта на вашето семейство!

ЧИСТ ДОМ
рейтинг 10 / 10
 

Професионално почистване на домове и офиси. Подарете си чистота и уют от високо ниво.

Биоравновесие
рейтинг 0 / 10
 

Борба/Превенция/Мониторинг с вредители.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.