10 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Банкя, Бистрица, Герман, Долни Богров, Елин Пелин, Казичене, Костинброд, Кривина, Лозен (село), Нови искър, Световрачeне, София

Luxatron

Луксатрон е новаторска фирма, която е готова да пречупи стериотипа за почистващите фирми. Почистването става с професионални машини "Rainbow" и други поддържащи машини. Няма да Ви говорим празни приказки, просто си запазете час и се уверете в качествата ни!

Услуги от Luxatron

Основно почистване
Почистване на под, мебели, баня, кухня, прозорци и други.
Пране на мека мебел и килими
Работим с почистваща системама "Рейнбоу". Като стъпките на прането са следните: - Изтупване (почистване) на меката мебел в дълбочина до 40см; по този начин се изкарва и най - фината прах. - Пране - става ръчно или машинно (зависи от меката мебел). - Подсушаване (винаги сме максимално прозрачни с нашите клиенти и затова казваме, че подсушаването е на 80%).
Почистване след ремонт
Впкомфорт има страхотна методика за почистване на терени след ремонтна дейност. Първо се събира едрия боклук с професионална система за събиране на строителни материали. След това се почиства фината прах от тавана, стените и пода с почистваща система "Рейнбоу", на чийто изход винаги излиза 100% чист въздух. Последната стъпка е подово почистване с пароструйка или друг метод, в зависимост от настилката. Изминава на прозорци и дограми (двустранно).
Пране на тапицерия на коли
Прането се извършва с почистваща система "Рейнбоу". Първата стъпка е цялостно вътрешно почистване на автомобила. Следва изтупване на пода и седалките, за да се премахне прахта в дълбочина. Стъпка номер 3 е пране на тапицерията, като за тази дейност ни е необходимо задължително течаща вода и електричество. Нашите клиенти получават бонус - обработка на табло, кори и тапицерия на вратите.
Почистване на прозорци
Услугата включва почистване на прозорци, дограми и щори. Използваме професионална техника на доказали се производители в бранша.
Почистване на фурна и хладилник
Техниката във вашето домакинство ще се почисти с щадящи препарати.
Почистване на баня
Санитарните помещения се почистват перфектно, като работим с качествени и щадящи препарати. В почистването е включено: - измиване на стени и под; - почистване на мивка, тоалетна чиния; - почистване на вана, душ кабина, джакузи;

Оценки от клиенти