10 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Арбанаси, Велико Търново, Горна Оряховица, Долна Оряховица, Лясковец, Елена, Поликраище (село), Правда (село), Първомайци (село), Янтра (село), Павликени, Стражица, Габрово, Дряново, Севлиево, Трявна

Заура Домашен помощник

"Вярваме, че добре свършената работа днес изгражда репутацията ни утре! По-добри вместо по-евтини!"

Услуги от Заура Домашен помощник

Основно почистване
Ние ще почистим всяко кътче и всеки ъгъл в дома ви. Чистотата е важен фактор за ежедневния уют в дома ви. Използваме професионални прахосмукачки "Керхер" и "Лавор" и препарати за почистване. Екипа се определя от големината на жилището и времето за изпълнение. Освежаването на дома започва с премахването на паяжините, праха от високата част на мебелите. Изчистване на кухнята с прилежащите хладилници, печки, мивки. Измиване на бани, перални и тоалетни. 
В свежият си дом се връщам и назад не се обръщам, навеждам се прашинка няма-радостта ми е голяма! Чистота навред блести и заслепява моите очи.
Пране на мека мебел и килими
Използваме прахосмукачка "Керхер" и "Зелмер", професионална машина за меки и твърди подови настилки, а за големи площи "Лавор". Времето за изсъхване на мебелите от 12 до 24 часа след изпирането, като  максимална влажност е  30%. 
Почистване след ремонт
  • Събиране и изхвърляне на отпадъци и материали, останали след ремонта
  • Почистване и измиване на твърди повърхности
  • Почистване и измиване на прозорци и врати
  • Обезпрашаване
  • Почистване и пране на мека мебел
  • Почистване на баня
  • Измиване и почистване на под
  • Пране на килим и мокет

Събиране на предпазни покривала и изнасяне на обемния боклук до определените за целта места. Изсмукване на праха с прахосмукачка от мебели и прозорци и се прави първо грубо почистване. След това се прави второ по-финно. Накрая се прави финално полиране с препарати. В услугата влиза отстраняване на строителни остатъци, лепенки, бои и силиконови лепила от всички видове подове, прозорци или мебели.

Намирате се в най-вълнуващия момент – момента на приключване на ремонта. Влизате в желания и обичан дом, чист и светъл!
Почистване на прозорци
Прозореца и дограмата внимателно се почистват от стикери, остатъци от тиксо и други. Стъклото се измива с препарат и вода от 2-3 пъти докато се постигне блясък на стъклото. Подсушаване на ръбовете и ъглите и уплътненията. Използват се стандартни уреди, като перо, мече, удължители. Препаратите са висококачествени. Ако има цветя и саксии е желателно да бъдат преместени предварително.

Почистване на фурна и хладилник
Почистване на готварски печка-вън-котлони, копчета, страници, фурна с предно стъкло, рафтове. Почистването става с промишлен обезмаслител и полираща паста. Има вариант на почистване с пароструйка и био-обезмаслител и полираща паста. След почистването всичко ще бъде чисто и светло.
Почистване на баня
Банята се почиства със специален киселинен препарат срещу котлен камък и отлагания от сапун. Работим с качествени гъби с абразив. Чисти се по елементи.
Почистване преди/след наематели
Цялостно почистване и дезинфекция на помещенията. Измиване на прозорци, врати, печки, хладилници. Измиване и дезинфекция на бани и тоалетни.

Оценки от клиенти