9.9 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Арбанаси, Велико Търново, Горна Оряховица, Долна Оряховица, Лясковец, Елена, Поликраище (село), Правда (село), Първомайци (село), Янтра (село)

Заура Домашен помощник

"Вярваме, че добре свършената работа днес изгражда репутацията ни утре! По-добри вместо по-евтини!"

Услуги от Заура Домашен помощник

Основно почистване
Ние ще почистим всяко кътче и всеки ъгъл в дома ви. Чистотата е важен фактор за ежедневния уют в дома ви. Използваме професионални прахосмукачки "Керхер" и "Лавор" и препарати за почистване. Екипа се определя от големината на жилището и времето за изпълнение. Освежаването на дома започва с премахването на паяжините, праха от високата част на мебелите. Изчистване на кухнята с прилежащите хладилници, печки, мивки. Измиване на бани, перални и тоалетни. 
В свежият си дом се връщам и назад не се обръщам, навеждам се прашинка няма-радостта ми е голяма! Чистота навред блести и заслепява моите очи.
Пране на мека мебел и килими
Използваме прахосмукачка "Керхер" и "Зелмер", професионална машина за меки и твърди подови настилки, а за големи площи "Лавор". Времето за изсъхване на мебелите от 12 до 24 часа след изпирането, като  максимална влажност е  30%. 
Почистване след ремонт
  • Събиране и изхвърляне на отпадъци и материали, останали след ремонта
  • Почистване и измиване на твърди повърхности
  • Почистване и измиване на прозорци и врати
  • Обезпрашаване
  • Почистване и пране на мека мебел
  • Почистване на баня
  • Измиване и почистване на под
  • Пране на килим и мокет

Събиране на предпазни покривала и изнасяне на обемния боклук до определените за целта места. Изсмукване на праха с прахосмукачка от мебели и прозорци и се прави първо грубо почистване. След това се прави второ по-финно. Накрая се прави финално полиране с препарати. В услугата влиза отстраняване на строителни остатъци, лепенки, бои и силиконови лепила от всички видове подове, прозорци или мебели.

Намирате се в най-вълнуващия момент – момента на приключване на ремонта. Влизате в желания и обичан дом, чист и светъл!
Почистване на прозорци
Прозореца и дограмата внимателно се почистват от стикери, остатъци от тиксо и други. Стъклото се измива с препарат и вода от 2-3 пъти докато се постигне блясък на стъклото. Подсушаване на ръбовете и ъглите и уплътненията. Използват се стандартни уреди, като перо, мече, удължители. Препаратите са висококачествени. Ако има цветя и саксии е желателно да бъдат преместени предварително.

Почистване на фурна и хладилник
Почистване на готварски печка-вън-котлони, копчета, страници, фурна с предно стъкло, рафтове. Почистването става с промишлен обезмаслител и полираща паста. Има вариант на почистване с пароструйка и био-обезмаслител и полираща паста. След почистването всичко ще бъде чисто и светло.
Почистване на баня
Банята се почиства със специален киселинен препарат срещу котлен камък и отлагания от сапун. Работим с качествени гъби с абразив. Чисти се по елементи.

Оценки от клиенти