Тук откриваш малките почистващи фирми. Резервирай с няколко клика.
Какво включва услугата?
  • Почистване на тапицерия на дивани и фотьойли (вкл. възглавници);
  • Изпиране на тапицерии на столове и табуретки;
  • Почистване на матраци;
  • Пране на килими;

Услугата се извършва на място при клиента. Изпълнителите използват специални машини, които перат с вода и препарат. Обработката на повърхностите се извършва чрез впръскване на сместа и незабавното и изсмукване от машината. По този начин се премахва мръсотията ефективно без тапицериите да стават твърде мокри. Препоръчително е меката мебел и килимите да се перат поне два пъти годишно.

Domestina Standard
Всяка почистваща фирма на платформата изпълнява тази услуга съгласно Domestina standard. Стандартът гарантира, че независимо кой изпълнител от платформата избереш – той ще изпълни прецизно всички активности, посочени в описанието на услугата. Domestina standard гарантира, че всички почистващи фирми на domestina.bg работят в унисон с нашите високи критерии.
134 795
поръчани почиствания
Топ изпълнители
Топ изпълнители
Рейтинг и коментари от клиенти
Страхотни цени
Страхотни цени
Пряка конкуренция между изпълнителите
Топ изпълнители
Бързо решение
Онлайн поръчка без оглед, поръчки дори и за утре
Отзиви от клиенти
РЕЙТИНГ: 9.4/10 | 05/10/2022
Любезен и отзивчив екип, имаше дребни детайли по почистването, които можеха да бъдат направени по-добре. Плочките в едно от мокрите помещения останаха със следи от препарата и петна, за съжаление не забелязани от мен при издване на обекта, за останалите коментари по непочистени детайли бяха много мили и коригираха на място.
Antonia D.   за   CleanToday
РЕЙТИНГ: 10/10 | 04/10/2022
Ели е прекрасен професионалист, с внимание към детайла. Изпълни всичко, за което я бях помолила. Очарована съм от желанието и всеотдайността й! Аз съм взискателна, но тя успя да оправдае очакванията ми! Определено ще я потърся отново!
Полина Н.   за   Елица Д.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 05/10/2022
Много възпитана и учтива жена. Много съм доволна и от работата й - къщата блестеше след нея, парцалите бяха изпрани, препаратите подредени. Със сигурност ще се възползвам отново от нейните услуги.
Пламена Б.   за   Тодорка Н.
РЕЙТИНГ: 10/10 | 05/10/2022
Благодаря за бързата и професионална реакция! Желая Ви успех и много доволни клиенти! Поздрави, инж. Попова
Елена П.   за   Deluxe Cleaning
РЕЙТИНГ: 10/10 | 05/10/2022
Много съм доволна, за втори път ползвам услугите на фирмата.
Росица Ц.   за   Топ Клийн
РЕЙТИНГ: 10/10 | 05/10/2022
Перфектни както винаги!
Shaika   за   MATEOS CLEANING

Често задавани въпроси

Каква е цената?

Всяка фирма сама определя цените си. В Domestina за пръв път фирмите са поставени в директна конкуренция, офертите им се виждат на един екран. Това дава възможност потребителите да получат най-добрите условия за работата, от която имат нужда.

Трябва ли да е топло за да поръчам тази услуга?

Абсолютно не е нужно. След обработката повърхностите остават влажни и изсъхват в рамките на часове в зависимост от нивото им на замърсяване. Разбира се при топло време, дамаските ще изсъхнат малко по-бързо, но става въпрос само за няколко часа разлика.

Как да избера изпълнител?

Domestina отбелязва най-добрият избор за вашето почистване със значка “Препоръчан избор”. На база множество критерии, които са израз на постоянство, професионализъм и натрупана експертиза, платформата определя най-подходящия избор за вашето почистване.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас
работни дни между 9:00 и 18:00 часа