9.9 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Банкя, Бистрица, Божурище, Владая, Герман, Долни Богров, Драгичево (село), Елин Пелин, Казичене, Кладница (село), Костинброд, Кривина, Лозен (село), Мърчаево (село), Нови искър, Рударци (село), Световрачeне, София

CLEANERS

Ние сме фирма, която държи на качество, професионализъм и коректност. За постигане на най-добри резултати в почистването сме се доверили на висококачествени препарати и професионална техника.

Услуги от CLEANERS

Основно почистване
Услугата включва: –Обезпрашаване и почистване на всички вертикални и хоризонтални повърхности; –Почистване на най–труднодостъпните места ( под килими, зад дивани, над гардероби, зад мебели); –Двустранно почистване на прозорци, дограма и щори ( ламелни); –Цялостно почистване на кухня - премахване на замърсявания и нагари от котлон и фурна; обезмасляване на абсорбатор; почистване на хладилник (ако е празен); почистване на шкафове външно и вътрешно (ако са празни); –Цялостно почистване на баня- почистване на фуги и премахване на котлен камък, почистване на вана, душ кабина, биде, тоалетна чиния; –Почистване на подове (според съответната настилка). За основно почистване използваме професионална техника и висококачествени препарати за професионална употреба. След посещение имотът ще бъде издаден в безупречен вид, без нито едно непочистено място.
Пране на мека мебел и килими
Изпирането на меката мебел става с помощта на екстракторна машина, която впръсква разтвор от препарат и вода в тапицерията и едновременно с това я изсмуква. По този начин ефективно се отстранява цялата натрупана прах и мръсотия. След обработка меката мебел остава леко влажна и отнема от 3 до 6 часа ( според атмосферните условия и според спецификата на материята) до пълното ѝ изсъхване. Прането на килими (мокети) е аналогично и не крие риск за подовите настилки. Препаратите, които използваме са висококачествени, професионални и предназначени за машинно изпиране на мека мебел и килими ( мокети). След извършване на услугата меката мебел и килими (мокети) ще са почистени и ще имат лек и свеж аромат.
Почистване след ремонт
Услугата включва: – Обезпрашаване и почистване на всички вертикални и хоризонтални повърхности; –Почистване на финна прах и стърготини; – Обезпрашаване на стени и тавани; –Двустранно почистване на прозорци, дограма и щори (ламелни); –Премахване на лепенки, пръски от боя и латекс; –Цялостно почистване на кухненски шкафове външно и вътрешно ( ако са празни); –Цялостно почистване на баня- почистване на фуги, премахване на замърсявания от теракота и фаянса причинени от ремонтни дейности, почистване и дезинфекция на вана, душ кабина, биде, тоалетна чиния; –Почистване на подове и премахване на замърсяванията причинени от ремонта според съответната настилка. За почистването след ремонт използваме професионална техника и висококачествени препарати. След посещение имотът ще бъде почистен до най–малкият детайл.
Почистване на прозорци
Услугата включва: - Двустранно измиване на прозорци (без алпийски способ); -Почистване на дограма; -Почистване на щори; -Почистване на первази; За извършване на услугата се използват професионални пособия за миене на стъкла ( без алпийски способ) и професионални препарати. От клиента се изисква да осигури достъп до прозорците. След посещение прозорците ще бъдат кристално почистени.
Почистване на фурна и хладилник
Услугата включва: -Цялостно почистване и дезинфекция на хладилник; -Почистване на фурна и котлони - премахване на нагари и накипи; -Почистване на микровълнова печка; -Почистване на абсорбатор; За почистване използваме професионални препарати, които разграждат мазнина, загари и накипи. Напълно безвредни са за здравето и се използват и в хранителната промишленост. От клиента се изисква да изпразни хладилника и ако желае камерата да бъде почистена тя да бъде размразена. След посещение уредите ще бъдат почистени, дезинфекцирани и готови за употреба.
Почистване на баня
Услугата включва: -Почистване на всички повърхности; -Отстраняване на варовик и сапунени отлагания; -Почистване на фуги и котлен камък; -Дезинфекция и почистване на вана, душ кабина, биде, тоалетна чиния. За почистване на баня използваме професионални, висококачествени препарати. След посещението банята ще бъде дезинфекцирана и почистена до блясък и ще ухае свежо.
Почистване преди/след наематели
Услугата включва: –Обезпрашаване и почистване на всички вертикални и хоризонтални повърхности; –Почистване на най–труднодостъпните места ( под килими, зад дивани, над гардероби, зад мебели); –Двустранно почистване на прозорци, дограма и щори ( ламелни); –Цялостно почистване на кухня - премахване на замърсявания и нагари от котлон и фурна; обезмасляване на абсорбатор; почистване на хладилник (ако е празен); почистване на шкафове външно и вътрешно (ако са празни); –Цялостно почистване на баня- почистване на фуги и премахване на котлен камък, почистване на вана, душ кабина, биде, тоалетна чиния; –Почистване на подове (според съответната настилка). За почистването използваме професионална техника и висококачествени препарати за професионална употреба. След посещение имотът ще бъде почистен и дезинфекциран.

Оценки от клиенти