10 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Граф Игнатиево (село), Пловдив

TePe Cleaning

Фирма TePe Cleaning е новоразвиваща се в град Пловдив, имаме дългогодишен опит в професионалното почистване и управлението на имоти по черноморието. Екипите ни са опитни и стриктни с високи критерии за чистота и уют. При нас може да получите качествена услуга на добра цена.

Услуги от TePe Cleaning

Основно почистване
Прахосмукиране на меки настилки Измиване на твърди настилки Обезпрашаване и ръчно почистване на всички мебели Почистване на дограми, прозорци Почистване на цокли, ел. ключове, контакти, климатици, осветителни тела Почистване на врати, брави Основно почистване на кухня: Почистване на всички кухненски шкафове почистване на фурна, микровълнова, котлони, аспиратори Почистване на баня и WC: почистване на санитария: вана, душ кабина, тоалетна, мивки.
Пране на мека мебел и килими
ЗА НАС ТePe cleaning Пловдив е компания, която предлага професионално пране и почистване на мека мебел от всякакъв вид - дивани, матраци, столове, тапицерия.
Почистване след ремонт
Почистване на повърхности от цимент, изстъргване на следи от шпакловка и др.; Почистване на подовите настилки от петна, капки боя, мазилка с препарати, както и последващо почистване с прахосмукачка и моп; Почистване от прах и пръски боя или латекс на всички повърхности, дървени мебели и плотове; Почистване на килими и мокети с прахосмукачка (при допълнителна заявка можем да ги почистим и в дълбочина с помощта на машина-екстрактор); Почистване на наслоения прах по дивани, канапета, тапицирани столове с мощна прахосмукачка; Почистване от вътрешната страна на дограми и прозорци от прах и пръски от боя и шпакловка; Почистване отвън на замърсени от ремонта кухненски уреди; Полиране на огледала, плочки, мивки, кранове, вани и други от следи от боя, фугираща смес и силикон.
Почистване на фурна и хладилник
TePe cleaning ще ви отмени в тази досадна и мръсна работа, нашите екипи ще внесат нов живот на вашите уреди .Ще бъдат щателно почистени от старите замърсявания.
Почистване на баня
Едно от най -ползваните помещения във вашия дом ,заслужаващи да му се отделят време и грижа за да заблести .ТеPe cleaning ще погрижи
Почистване преди/след наематели
TePe Cleaning ще изчисти след старите наематели и ще подготви вашия имот за новите му гости ,ние ще почистим вашите стъкла и дограма ,всички твърди и меки настилки ще обезпрашим вашите мебели ,ще почисти електроуредите кухненски бокс и санитарните помещения.

Оценки от клиенти