9.8 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София

Shiny House

Ние сме "Shiny House", нова бързо развиваща се фирма във сферата на почистването на офиси, домове, складови помещения, магазини и други. Нашите главни задачи са високото качество и доброто отношение към клиентите. Работим с висококачествени препарати и машини, както и с изключително професионален персонал.

Услуги от Shiny House

Основно почистване
За основно почистване използваме висококачествени машини и препарати. Методите, които използваме са доказано ефективни.
Пране на мека мебел и килими
Работим с професионални машини и висококачествени препарати. Машините с които работим почистват в дълбочина. Необходимото време за да изсъхне напълно мебелта е около 40-50 мин.
Почистване след ремонт
Начинът на почистването, зависи от същността на замърсяването (прах, строителни материали, течности и други). Колкото и да е замърсено, ние ще се погрижим да заблести.
Пране на тапицерия на коли
Работим с професионална машина за целта, немска марка с немски качествени препарати. Машината едновременно изпира и изсушава тапицерията. Необходимо време след прането за напълно изсъхване е около 30-40мин. Препоръчително е да има достъп до електричество, но в случай че няма такова, предлагаме и опция да дойдем на място да вземем вашият автомобил и да го изперем след което да ви го върнем напълно чист и сух.
Почистване на прозорци
Използваме висококачетвени препарати, кърпи и най-важното, професионалисти!
Почистване на фурна и хладилник
Използване на висококачествени, доказани препарати и техники.
Почистване на баня
Използване на висококачествени, доказани препарати и техники.

Оценки от клиенти