9.6 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Банкя, Бистрица, Костинброд, Лозен (село), Световрачeне

Shiny House

Ние сме "Shiny House Bulgaria", фирма за професионално почистване. Предлагаме услуги от "А до Я". Почистваме апартаменти, къщи, офиси, магазини, складови помещения и други. Нашите приоритети са високото качество и доброто отношение към клиентите. Работим с висококачествени препарати и машини, както и със служители с дългогодишен опит в сферата.

Услуги от Shiny House

Основно почистване
За основно почистване използваме висококачествени машини и препарати. Методите, които използваме са доказано ефективни.
Пране на мека мебел и килими
Работим с професионални машини и висококачествени препарати. Машините с които работим почистват в дълбочина. Необходимото време за да изсъхне напълно мебелта е около 40-50 мин.
Почистване след ремонт
Начинът на почистването, зависи от същността на замърсяването (прах, строителни материали, течности и други). Колкото и да е замърсено, ние ще се погрижим да заблести.
Пране на тапицерия на коли
Работим с професионална машина за целта, немска марка с немски качествени препарати. Машината едновременно изпира и изсушава тапицерията. Необходимо време след прането за напълно изсъхване е около 30-40мин. Препоръчително е да има достъп до електричество, но в случай че няма такова, предлагаме и опция да дойдем на място да вземем вашият автомобил и да го изперем след което да ви го върнем напълно чист и сух.
Почистване на прозорци
Използваме висококачетвени препарати, кърпи и най-важното, професионалисти!
Почистване на фурна и хладилник
Използване на висококачествени, доказани препарати и техники.
Почистване на баня
Използване на висококачествени, доказани препарати и техники.
Почистване преди/след наематели
Услугата включва сухо и мокро почистване на под, почистване на прозорци, обезпрашаване , почистване на врати, ключове и контакти, почистване на баня и пране на мека мебел

Оценки от клиенти