9.9 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Асеновград, Пловдив

Platinum Cleaning - Професионално почистване

Фирма "Платинум Клийнинг Груп" ЕООД е качественото решение, което търсите. Това, което ни отличава е, че държим клиента на първо място и полагаме специално внимание към всеки един детайл. Използваме модерно оборудване, екологични препарати и добре квалифициран персонал.

Услуги от Platinum Cleaning - Професионално почистване

Основно почистване
Какво можем да почистим професионално, като влагаме нужното внимание към всеки детайл в вашия дом! – Машинно пране на меки подови настилки и килими – Машинно миене на твърди подови настилки – Пране на мека мебел и тапицерии – Миене на прозорци, дограма и витрини – Почистване на бани, тоалетни и сервизни помещения – Почистване на кухни, шкафове и оборудване – Почистване на прах от мебели и други повърхности
Пране на мека мебел и килими
Прането на меките мебели се извършва с машинна екстрация и сециални за целта препарати за пране на текстил и меки настилки. Целта на почистването на меките мебели и настилки като дивани, матраци, килими и мокети е да върне, нов и ароматен вид на текстила. Докато перем отстраняваме петна и прах от вътрешността и акарите. Препаратите за пране са специални и абсолютно безвредни за почистване на тапицерии и меки настилки.След всяко изпиране на мека мебел, килим, мокет и въобще всякакъв текстил, ароматизираме с специален неутролизатор, който оставя дълготраен и свеж аромат!
Почистване след ремонт
Почистването след ремонт изисква специфични за целта им препарати, машини способи и умения! Обикновено винаги след приключване на ремонтни дейности , помещението , в което са извършени е в окаян от хигиенна гледна точка вид. Дори на много работлив човек , не е по силите да извърши качествено почистване след ремонт , без специални умения , препарати и техника. Ние имаме достатъчно опит за да заличим напълно следите от малката “катастрофа” и след нашето експресно почистване след ремонт помещението буквално ще светне. Предлаганото от "Платинум Клийнинг Груп" комплексно почистване след ремонт включва безплатен оглед , при който ще набележим и обсъдим с Вас необходимите за почистване дейности , които трябва да бъдат извършени и веднага ще Ви изготвим оферта със срокът на изпълнение и цената. Стандартно услугите ни за почистване след ремонт включва: - Премахване на замърсявания от строителни материали от всякъкъв вид – латекс, гипс, лепила, боя, шпакловки и др. - Машинно обезпрашаване от фин прах (след циклене или шлайфане) на стени. - Двустранно измиване на дограми и прозорци, миене на стъкла. - Почистване след ремонт с професионална машина на всички видове твърди подови настилки – фаянс, гранитогрес, паркет, балатум. - Машинно изпиране на меки подови настилки. - Почистване на шкафове вътрешно и външно. - Основно почистване след ремонт свързано с – Измиване и дезинфекция на санитарните помещения. - Почистване на радиатори, врати, дръжки, контакти, ключове, ламперии.
Пране на тапицерия на коли
Изпиране на тапицерия на вашият автомобил, извършваме с екстракторна машина и специални препарати и оборудване за тази цел!Държим много при посещение на клиент, да ни осигури ток, вода и удобно място за работа, било то: гараж, двор и т.н.
Почистване на прозорци
Фирмата ни ползва професионално оборудване и препарати за миене на стъкла , произведени от най-утвърдените на пазара компании , което заедно с уменията на служителите ни е гаранция за блестящата чистота на прозорците, третирани от нас.
Почистване на фурна и хладилник
Професионално почистване на хладилник и фурна е една от услугите, които предлагаме на нашите клиенти. За всекиго е ясно, че почистването на тези уреди не е никак лесно, а дори бихме казали трудоемко. Засъхналата мазнина, следите от готвене и нуждата от силни препарати, които да отстранят всичко това, ни отказват още преди да сме започнали. Хладилникът пък, отнема голяма част от времето ни, в която трябва да го изпразним и чак тогава да се захванем с почистването.
Почистване на баня
При почистването на Бани се измива детайлно фаянса до височината на тавана, както и прилежащите му фуги и елементи. Третираме и почистваме плочките и фугите в банята с абразивен пад, както и с професионална почистваща гъба, за да предпазим светлият цвят на плочките от цветни отлагания на некачествените гъби, които масово се предлагат на пазара. Почиства и се измива детайлно мивката, както и металната батерия и кранове. Не третираме прекалено, с цел да предпазим винтовете и уплътненията на връзките, но се стараем да премахнем и почистим максимално добре - до премахване на варовика и отлаганията навсякъде в банята. Възможно е третирането и почистването на фаянса и металните елементи в банята ръчно с пемза, при нужда. Ваната и душа в Банята се почистват бавно и внимателно, а почистващите препарати с които работим имат антибактериален и дезинфекциращ ефект с приятен и недразнещ мирис. След почистване на паравана, нанасяме специален Shower Gel за Бани. Той предпазва от варовиковите отлагания и дълго време излъчва приятна миризма в помещението (Банята). При силно замърсени Бани, почистваме и третираме с течен, концентриран препарат за почистване - концентрирана киселина. Разгражда неорганични замърсявания и варовикови отлагания в Бани и санитарни помещения. Той е специално разработен за почистване на твърди повърхности, като: стъкло, плочки, тоалетни, мивки, бани.
Почистване преди/след наематели
-Дезинфекция и почистване на всички повърхности и шкафове! -Почистване и остраняване на мазнини, плесени и варовик, които могат да се остранят! -Наше задължение е да почистим преди/след наематели , всички уреди останали в имота (микровълнова печка, фурна и екстрактор , пералня, съдомиялна машина, хладилник, тостер и др. -Вратите и дръжките ще бъдат почистени и полирани! -Всички светлини превключватели и контакти ще бъдат почистени! -Тоалетни, мивки, вана, душове ще бъдат дезинфекцирани почистени и полирани! -Всички огледала, стъкла и прозорци, ще се почистят и полират , което прилага исклящ ефект! -Стените и плочките/ламинат ще бъдат добре почистени!

Оценки от клиенти