9.8 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Перник, София, Банкя, Лозен (село), Бистрица, Герман, Долни Богров, Костинброд

Cleanbow

Ние сме фирма обърната основно към здравословното почистване. Работим с машини Rainbow и висококачествени еко италиански препарати за професионално почистване. Мисията на фирмата ни е да предлагаме висококачествена услуга в средния ценови клас.

Услуги от Cleanbow

Основно почистване
Ние сме фирма насочена към здравословното почистване. Използваме машини Rainbow и парочистачка EV. Препаратите, които използваме са на марката Amway и други професионални препарати, които са щадящи за здравето. Основното почистване включва, почистване на прозорци и дограма, почистване и дезинфекциране на санитарните помещения със 170 градуса пара, обезпрашаване на дома с Rainbow, почистване на всички повърхности с професионални препарати (врати, кухненски шкафчета, черна техника и др.), почистване на фурна, обезпрашаване на подове с Rainbow и почистването им с пара. След нас домът Ви остава напълно чист, всички бактерии и прах са напълно премахнати и Вие и семейството Ви можете да се наслаждавате на времето прекарано в дома си без страх от химия и алергени.

Пране на мека мебел и килими
Използваме машина Rainbow, с която изтупваме всички тапицерии, матраци и килими, премахвайки всичката прах, акари и пясъци. След като изтупаме всичко с машина Rainbow, изпираме с екстрактор Rio и препарати Amway. Повърхностите, които не са покрити с тапицери, почистваме с парочистачка EV, която почиства с пара на 170 градуса, премахвайки всяко замърсяване единствено с вода, без никаква химия. В зависимост от материята, мебелите изсъхват за между 3 и 5 часа.
Почистване след ремонт
Главните задачи на почистването след ремонт са пълното обезпрашаване на жилището и премахването на следите от боя и други ремонтни замърсявания, затова ние от фирма Cleanbow извършваме това с машини Rainbow, които гарантират премахването и на най-фината прах и цялостно почистване на жилището със специални препарати, които са щадящи за Вас и семейството Ви, но едновременно с това успяват да се справят и с най-упоритите замърсявания. 
Почистването включва: 

  • измиване на прозорци и дограма, (без алпийски способ);
  • обезпрашаване на всичко в дома (подове, стени, тавани, обзавеждане);
  • почистване на шкафчета отвън и отвътре; 
  • цялостно почистване на баня;
  • почистване на осветителни тела;
  • почистване на ключове и контакти
  • изтупване на тапицерия с Rainbow и прането й.

След нашето почистване дома е готов за обитаване и безопасно за Вас и семейството Ви.
Пране на тапицерия на коли
За почистването на тапицерията на колата Ви ние използваме машини Rainbow, за да изтупаме всичката прах, която се е събрала в тапицерията с времето, а след това изпираме с екстракторна машина и висококачествени препарати Amway. След изпирането поставяме фолио върху шофьорската седалка ако колата ще се използва веднага. Тапицерията изсъхва за около 2 часа. За изпирането трябва да се осигури ток на максимум 50 метра.
Почистване на прозорци
Ние сме фирма, която е насочена към здравословното почистване. Това означава, че използваме уреди и препарати, които щадят Вашето здраве. Почистването на прозорци се извършва с качествени препарати, почиства се цялата дограма отвътре и отвън (без алпийски способ). Резултатът накрая са блестящи прозорци, през които можете да се наслаждавате на света навън. Единственото изискване към Вас е да има свободен достъп до прозорците. 
Почистване на фурна и хладилник
Почистването на фурни, котлони, абсорбатори и хладилници включва пълното им обезмасляване с професионални препарати, премахване на упорити замърсявания и премахване на неприятни миризми. За почистването на фурна е нужно тя да е празна от всякакви съдове, хладилника също трябва да бъде изпразнен и да бъдат свалени всички магнити. За почистването на фризера е нужно той да бъде размразен и изпразнен. Почистването на фурна включва и металната скара към нея, но стъклото на фурната не се разглобява. Върху фурната, аспиратора и котлоните се нанася професионален препарат, който разгражда всички мазнини и след изчакване всичко се почиства. След почистването Вашите фурна, котлони, хладилник и абсорбатор ще светят от чистота и ще бъдат без никакви мазнини.
Почистване на баня
Почистването на баня е едно от най-трудните занимания за всяка домакиня, затова ние предлагаме да изпълним тази услуга изключително професионално, като почистим плочките, фугите, шкафчета та, огледалата, душ кабината или ваната, тоалетната чиния, бидето и всички останали елементи в банята с професионални препарати и полираме всичко до блясък. След нас банята Ви ще бъде дезинфекцирана и ароматизирана и ще премахнем всичкото наслоено замърсяване дори от най-труднодостъпните места.

Оценки от клиенти