9.8 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Перник, София, Банкя, Лозен (село), Бистрица, Герман, Долни Боргов, Костинброд

Cleanbow

Ние сме фирма обърната основно към здравословното почистване. Работим с машини Rainbow, използваме за почистване основно пара, а когато ни се налага да използваме препарати се доверяваме на биоразградимите и щадящи Amway.

Услуги от Cleanbow

Почистване след ремонт
За повече информация, моля обадете се на 0878924957. Главните задачи на почистването след ремонт са пълното обезпрашаване на жилището и премахването на следите от боя и други ремонтни замърсявания, затова ние от фирма Cleanbow извършваме това с машини Rainbow, които гарантират премахването и на най-фината прах и цялостно почистване на жилището със специални препарати, които са щадящи за Вас и семейството Ви, но едновременно с това успяват да се справят и с най-упоритите замърсявания. 
Почистването включва: 

  • измиване на прозорци и дограма, (без алпийски способ);
  • обезпрашаване на всичко в дома (подове, стени, тавани, обзавеждане);
  • почистване на шкафчета отвън и отвътре; 
  • цялостно почистване на баня;
  • почистване на осветителни тела;
  • почистване на ключове и контакти
  • изтупване на тапицерия с Rainbow и прането й.

След нашето почистване дома е готов за обитаване и безопасно за Вас и семейството Ви.
Пране на мека мебел и килими
 За повече информация, моля обадете се на 0878924957.Използваме машина Rainbow, с която изтупваме всички тапицерии, матраци и килими, премахвайки всичката прах, акари и пясъци. След като изтупаме всичко с машина Rainbow, изпираме с екстрактор Rio и препарати Amway. Повърхностите, които не са покрити с тапицери, почистваме с парочистачка EV, която почиства с пара на 170 градуса, премахвайки всяко замърсяване единствено с вода, без никаква химия. В зависимост от материята, мебелите изсъхват за между 3 и 5 часа.
Пране на тапицерия на коли
 За повече информация, моля обадете се на 0878924957.За почистването на тапицерията на колата Ви ние използваме машини Rainbow, за да изтупаме всичката прах, която се е събрала в тапицерията с времето, а след това изпираме с екстракторна машина и висококачествени препарати Amway. След изпирането поставяме фолио върху шофьорската седалка ако колата ще се използва веднага. Тапицерията изсъхва за около 2 часа. За изпирането трябва да се осигури ток на максимум 50 метра.
Основно почистване на домове
 За повече информация, моля обадете се на 0878924957.Ние сме фирма насочена към здравословното почистване. Използваме машини Rainbow и парочистачка EV. Препаратите, които използваме са на марката Amway и други професионални препарати, които са щадящи за здравето. Основното почистване включва, почистване на прозорци и дограма, почистване и дезинфекциране на санитарните помещения със 170 градуса пара, обезпрашаване на дома с Rainbow, почистване на всички повърхности с професионални препарати (врати, кухненски шкафчета, черна техника и др.), почистване на фурна, обезпрашаване на подове с Rainbow и почистването им с пара. След нас домът Ви остава напълно чист, всички бактерии и прах са напълно премахнати и Вие и семейството Ви можете да се наслаждавате на времето прекарано в дома си без страх от химия и алергени.

Почистване на прозорци
За повече информация, моля обадете се на 0878924957. Ние сме фирма, която е насочена към здравословното почистване. Това означава, че използваме уреди и препарати, които щадят Вашето здраве. Почистването на прозорци се извършва с качествени препарати, почиства се цялата дограма отвътре и отвън (без алпийски способ). Резултатът накрая са блестящи прозорци, през които можете да се наслаждавате на света навън. Единственото изискване към Вас е да има свободен достъп до прозорците. 

Оценки от клиенти