9.7 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Бистрица, Владая, Герман, Долни Богров, Драгичево (село), Елин Пелин, Казичене, Костинброд, Лозен (село), Мърчаево (село), Нови искър, Нови Хан (село), Рударци (село), Самоков

IY PRO CLEAN

Фирмата извършва професионално почистване еднократно, както и абонаментно на домове, офиси и хотели.

Услуги от IY PRO CLEAN

Основно почистване
Използваме напълно безвредни и доказано качествени препарати! Услугата включва- обезпрашаване, измиване на прозорци и дограми, почистване, прахосмукиране, полиране и за финал измиване и мопиране на всички подови настилки. Работи се с Karcher и Kirby.
Пране на мека мебел и килими
IY PRO CLEAN Ви дава възможност да изберете с каква екстракторна машина да бъде изпрана вашата мебел -  Lavor или Kirby, която пере с активна пяна и не позволява да се навлажни дървото в мебелите. Фирмата залага на висококачествени препарати, които са напълно безвредни за хора и домашни любимци. В зависимост от това колко вода поеме материята са нужни между 2-12 часа за пълно изсъхване. След изпирането няма опасност за настилката под мебелите (паркет, ламинат и др.).
Почистване след ремонт
IY PRO CLEAN залага на професионални прахосмукачки и водосмукачки с марките Karcher и Lavor. Специалистите си служат с препарати и средства за професионална употреба, с чиято помощ отстраняват петна, засъхнала боя и лепило от дограмата и стъклата. Почистването на тази част от интериора завършва с измиване на профилите, стъклата и дръжките с препарат. Санитарните помещения се обезпрашават, а впоследствие – измиват и дезинфекцират. В случай, че по време на ремонтните работи са били засегнати меките подови настилки в апартамента, те също се почистват с препарати и машини. Екипът, който ще почисти е подбран изключително внимателно и сме убедени, че това са перфектните хора, които ще направят Вашия дом или офис приказно чист и със 100% блясък!
Пране на тапицерия на коли
Прането на автомобил зависи от самия интериор,към всеки подхождаме индивидуално,работим с професионални уреди и четки, както и препарати предназначени за автомобили
Почистване на прозорци
Извършва се със специална машина и препарат за прозорци на Kercher.
Почистване на фурна и хладилник
Почиства се с професионален обезмаслител
Почистване на баня
Извършва се с професионални препарати четки и уред за премахване на бактериите.
Почистване преди/след наематели
Извърша се с професионални машини и препарати,подхождаме индивидуално към всеки клиен!

Оценки от клиенти