10 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Пловдив, Асеновград, Куклен, Ягодово (село)

DELUX CLEAN SERVICE - Професионално почистване

Екипа на фирма ДЕЛУКС КЛИЙН СЪРВИС ЕООД предлага професионално почистване на домове и офиси. Използваме най-добрите машини от KARCHER PROFESSIONAL и RAINBOW. Обслужваме в гр. Пловдив, Асеновград и региона.

Услуги от DELUX CLEAN SERVICE - Професионално почистване

Основно почистване
При избор на услуга "основно почистване" ние ще се постараем да почиствим всички труднодостъпни места, да измием всички прозорци, тоалетна, баня, подове и т.н. Използваме най-качествените немски/италиански професионални препарати и най-актуалната техника от KARCHER PROFESSIONAL.
Пране на мека мебел и килими
Ще изперем Вашите килими, мокети и мека мебел с доказани професионални препарати за екстракционо почистване и с помощта на висококачествените уреди с които работим, а именно KARCHER PROFESSIONAL и RAINBOW. Предлагаме като опция и почистване на едностранни/двустранни матраци с дълбокопоситваща система RAINBOW, която почиства всички акари от матрака преди той да бъде изпран екстрационно.
Почистване след ремонт
Ние от ДЕЛУКС КЛИЙН СЪРВИС ЕООД с удоволствие ще почиствим Вашият обект от финия прах и остатъците след ремонта, след което ще го обработим и освежим с нашите професионални почистващи препарати всички повърхности, прозорци и дограми.
Пране на тапицерия на коли
Доверете се на нас и ще изперем тапицерията на Вашият автомобил с професионални екстракционни препарати и с помощта на уредите от най-висок клас, които ползваме, а именно KARCHER PROFESSIONAL.
Почистване на прозорци
Ние ще почистим Вашите прозорци, дограма или фасада безупречно. Използваме най-добрите уреди за почистване, както и различни висококачествени професионални препарати.
Почистване на фурна и хладилник
Ще почиствим Вашата фурна от загорели остатъци и натрупани мазнини с професионални препарати.За хладилниците от инокс използваме специфични професионални препарати предвидени точно за това.
Почистване на баня
Ние ще почиствим Вашата баня старателно от натрупани остатъци и котлен камък. Изпозлваме само доказани професионални препарати и уреди. Също така използваме парочистеща машина KARCHER за хигиенично почистване и дезинфикциране.
Почистване преди/след наематели
Доверете се на нас и ние ще върнем Вашият обект в първоначалният му вид. Ще изчистим всичко основно с професионални препарати и уреди KARCHER PROFESSIONAL.

Оценки от клиенти