10 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Банкя, Бистрица, Божурище, Владая, Герман, Долни Богров, Драгичево (село), Елин Пелин, Казичене, Кладница (село), Костинброд, Кривина, Лозен (село), Мърчаево (село), Нови искър, Рударци (село), Световрачeне, София

ТЕТА Клийн

За да живеете на чисто. Бързо и коректно изпиране на вашите мебели и килими.

Услуги от ТЕТА Клийн

Пране на мека мебел и килими
Услугата включва машинно изпиране на мека мебел и килими. Използваме само висококачествени препарати и ароматизатори, което Ви гарантира максимално качество на извършената услуга. Молим, ако материите които ще се почистват са със специални изисквания за третиране да ни предупредите предварително!
Пране на тапицерия на коли
Услугата включва изпиране и ароматизиране на тапицерията в купето и багажникът на автомобил (без таван). Молим Ви да подсигурите достъп до вода и ел. захранване (на по-малко от 50м)
Почистване на фурна и хладилник
Бързо и качествено почистване на Вашите кухненски уреди! Използваме професионални препарати които връщат блясъка на вашата кухня. Молим да ни предупредите ако уредите Ви са иноксови! Ако почиствате хладилник, преди посещението ни го изпразнете и размразете (ако е необходимо). Също така Ви молим, да свалите от него колекцията Ви от магнити.
Почистване на прозорци
Най-лесният начин да почистите Вашите прозорци е... Като ни извикате да го направим вместо Вас! Качествено почистваме вашата дограма и стъкла! Молим Ви преди пристигането на екипът, да се уверите, че има достъп до тях (не са препречени с големи мебели, саксии или декорации). В случай, че по прозорците има варовикови петна, или стари нагорели лепенки, има вероятност те да не се изчистят напълно!
Почистване на баня
Почистваме с висококачествени професионални препарати, които ще върнат блясъка на Вашата баня! В зависимост от степента и видът замърсяване (голямо количества стар и наслоен котлен камък например), има вероятност пълното му премахване да е невъзможно!

Оценки от клиенти