Фирми за почистване в Стара Загора

Ще намерите най-добрите фирми за почистване в град Стара Загора на Domestina. Това са изпълнители, които не се страхуват от обратната връзка на потребителите и за това са избрали да бъдат на платформа, където всичко е открито. Като потребител, можете много лесно да сравнявате почистващи компании по рейтинг, коментари от клиенти, цени и история. Всичко е онлайн и можете да резервирате услуга само с няколко клика.

Не всяка компания може да се присъедини към платформата. Целият процес изисква много време и усилия. Само добрите изпълнители разбират, защо е направен така и иимат търпениети и работната етика да преминат през него.

Почистване Лиди
рейтинг 10 / 10
 

Компанията се развива в сферата на почистването на домове,офиси,търговски и производствени помещения.Работим с професионална техника и професионални препарати.

АлексИна Клийн
рейтинг 9.7 / 10
 

АлексИна Клийн предлага услуги в сферата на почистването в района на град Пловдив и Асеновград. Отличаваме се с Премиум услугата, която предлагаме за Вашият дом, офис, апартамент, къща. Нашето виждане и мисия са всяко едно почистване да бъде извършено с прецизност към всеки детайл. Изпълняваме работата си с високо ниво на качество и чрез индивидуален подход към всеки обект.

Лукс Метла
рейтинг 10 / 10
 

Лукс Метла предлага изключително много услуги свързани с почистване - почистване след ремонт, почистване на прозорци и абонаментна поддръжка. Ние сме единствените в този бранш с толкова голяма разновидност на услуги, а в същото време на толкова ниска цена. Възползвайте се сега от нашите услуги !

Lucky Windows
рейтинг 0 / 10
 

Професионално почистване на прозорци със системата Reach&Wash, която от земята достига до 18 метра височина.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.