10 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Варна

Балкан Професионално почистване ЕООД

Фирма "Балкан Професионално почистване" ЕООД предоставя професионални услуги по почистване за различни типове обекти, като офиси, домове, апартаменти и други. Екипът ни от опитни професионалисти се грижи за поддръжката и хигиената, като използва специализирани техники, оборудване и продукти. Услуги: Балкан Професионално почистване ЕООД: почистване на къщи, апартамети, офиси общи помещения, автомобилни тапицерий, пране на мека мебел, подове, прозорци и др. Изберете най-доброто за вашето пространство с Балкан Професионално почистване ЕООД! Нашите опитни екипи гарантират перфектна чистота и хигиена. Запазете чистотата и комфорта с нашите качествени услуги.

Услуги от Балкан Професионално почистване ЕООД

Основно почистване
В работата си нашите чистачи могат да използват оборудване и препарати на клиента. Ако решиш да се довериш на професионалната ни техника и препарати, трябва да заявиш това допълнително. За тази услуга има допълнително заплащане. Работата на екипите в отделните помещения включва следните дейности: Кухня: Полиране на всички плотове, отстраняване на котлен камък от мивки, освежаване на шкафовете, дезинфекция на пода и почистване на фурна отвън, измиване на хладилника и всички останали кухненски уреди. Баня: Полиране на огледала, отстраняване на котлен камък от мивки, измиване на плочки, почистване на всички шкафове и дезинфекция на ваната, душа, тоалетната чиния и пода; Всекидневна: Премахване на паяжини, избърсване на прах, почистване на прозорци, измиване на пода, почистване на килими, избърсване на первази, почистване на дивани и друг мебели; Коридор: Почистване на прах, избърсване на первази, почистване на настилки с прахосмукачка. Спалня: Почистване на абажури, снимки, картини, избърсване на ключовете на осветлението, на гардероби, полиране на всички дръжки на вратите.
Пране на мека мебел и килими
Антивирусна дезинфекция към почистването на мека мебел за убиване от микробите и опасните бактерии. Премахване на петна от кафе, вино и други напитки, храна и др. Премахване на миризми от телесни течности, екскременти, домашни любимци и др. Стъпка 1: Обработка на матрак и/или мека мебел с препарати против вируси посредством пара. Стъпка 2: Осъществяване на пране на матрак, диван, килим или др. с екстракция, което осигурява дълбока дезинфекция на меката мебел и бързо съхнене на материята. Стъпка 3: Най-съществената – пране на матрак/диван/килим с екстрактор Чрез професионално оборудване от висок клас се инжектира гореща вода възможно най-дълбоко в тъканта. Така мръсотията и прахта се премахват изцяло. Едновременно с почистването дюзата на машината изсмуква 95% от влагата
Почистване след ремонт
Почистването след ремонт може да бъде доста интензивно и изискващо, тъй като след завършването на строителните или ремонтни дейности обикновено има значително прах и замърсявания. 1.Прахосмучене на повърхности: Използва се прахосмукачка за сухо и мокро прахосмучене, за да събере натрупания прах от стени, тавани, подове и мебели. 2.Почистване на прозорци и рамки: Измиване на прозорците, както и рамките им, за да се премахнат следите от боя и строителен материал. 3.Почистване на подове: Измиване и дезинфекция подовете, използвайки подходящи препарати за тяхния тип (плочки, дърво, ламинат и др.). Обръщане на специално внимание на фугите между плочките, тъй като там може да се задържи мръсотия. 4.Почистване на мебелите и предметите: Измиване и почистване на мебелите, както и всички предмети в помещението. 5.Почистване на кухненски и баня повърхности: Кухненският плот, мивката, банята и други повърхности трябва да бъдат измити и дезинфекцирани, за да се премахнат останалите замърсявания. 6.Дезинфекция: Важно е да се извърши дезинфекция на повърхностите, особено в банята и кухнята, където бактериите могат да се задържат.
Пране на тапицерия на коли
Прането на тапицерията на автомобила е важна част от поддържането на вътрешността му в добро състояние. В зависимост от типа на материалите и степента на замърсяване, този процес може да изглежда малко по-различен. Важно е да следват правилните стъпки и да използва подходящия метод и препарати. 1.Подготовка: отстраняване на всички предмети. Ако има видими замърсявания или петна, предварително ги обозначаваме, за да може да се насочим към тези области. 2.Прахосмучене: прахосмукачка с приставка за меки повърхности, за премахване на петна, прах и дребни частици от тапицерията. 3.В зависимост от материала на тапицерията, може да използва подходящ почистващ препарат. Например, за кожени тапицерии използвайте специални продукти за кожа, а за платнени - общи почистващи препарати за текстил.
Почистване на прозорци
1.Чистачите ни използват телескопично оборудване, за да достигнат отвън и прозорците на по-високите точки. 2. Дейонизираната и пречистена вода се използва а да не виждате по измитите си стъкла бели следи или „облаци“. Пръскаме прозорците, за да се отстрани праха и упоритите замърсявания и петна. 3.След като техниците почистят праха, насложен по прозорците, те ще впръскат пречистена вода още веднъж, за да отмият мръсотията. Освен че технологията позволява перфектно почистване на прозорците, тя създава и защитен филм върху стъклото и то остава чисто по-дълго време. Ако прозорците са много замърсени, чистачите ще повторят тази стъпка, без това да влияе на цената на услугата. 4.Можеш да се избере и вътрешно почистване на прозорци, което да включва детайлно измиване на дограмата. Няма значение какъв е видът или размерът на прозореца. Почистваме и капандури, и оранжерии. Освен на стъклата, нашите чистачи ще обърнат специално внимание и на первазите, и на дограмата на прозорците.
Почистване на фурна и хладилник
Нашият професионален екип ще предостави всичко, което ти трябва, за блестяща фурна. Като част от професионалното почистване, техникът ни ще дойде на място и ще разгледа състоянието на фурната в детайл. После ще разглоби всички подвижни части и ще премахне решетките (скарите) на готварската печка. Всички части той ще постави в обособен контейнер – там те ще се накиснат в разтвор със силен почистващ препарат. Докато препаратът активира действието си, специалистът ни ще извърши цялостно почистване на останалата част от фурната, като премахне мазните и загорели петна. След изчерпателно почистване, техникът ще сглоби обратно и ревизира фурната. Ще можеш да използваш готварската печка веднага!
Почистване на баня
1. Подготовка: Изпразване на повърхностите на банята от предмети като сапунерки, четки за зъби и други аксесоари. 2. Измиване на стени и тавани 3. Почистване на огледалата 4. Почистване на мивката и повърхностите на мебелите 5. Почистване на кранове и ръкохватки 6. Почистване на тоалетната 7. Почистване на душ кабината или ваната 8. Почистване на пода: Измиване на пода с подходящ почистващ препарат за вида на подовата настилка. 9. След като банята е напълно чиста и суха, връщане обратно аксесоарите и предметите на място.
Почистване преди/след наематели
Услугата ще бъде извършена от професионалисти с нужното оборудване и препарати. 1.Процедурата започва с прахосмучене на всички повърхности, включително стени, тавани, подове и мебели. След това повърхностите се почистват от замърсявания и петна. 2.Прозорците и рамките им трябва да бъдат измити и избърсани от прах. 3.Кухненският плот, мивката, банята и тоалетната трябва да бъдат почистени и дезинфекцирани. 4.Вътрешно и външно почистване на електроуредите, като фурни, микровълнови печки, хладилници и перални машини. 5.Подовете трябва да бъдат измити и дезинфекцирани, според тяхния тип. Килимите също трябва да бъдат почистени. 6.Важно е да се извърши дезинфекция на ключови повърхности, където може да има натрупване на бактерии и вируси, като банята и кухнята.

Оценки от клиенти