9.4 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Варна

Monti Clean

Здравейте, MontiClean “Манол и приятели” ЕООД е нова фирма на пазара в сферата на почистващите услуги. Ние сме нови, екипът ни е малък и млад, но много сплотен, организиран, отговорен, амбициозен и мотивиран за развитие и постигане на своите цели. Когато имате нужда от услугите, които предлагаме, не се колебайте да ни потърсите. След коментиране и оглед на обекта, се определя цената на услугата, датата и часът. Ще се радваме да почистим и освежим Вашите обекти, така че и Вие и ние да бъдем доволни. За нас е важно Вие да останете доволни, при нас няма лъжа и измама. Ако има нещо, което не е по силите ни, ние ще бъдем директни и откровени към Вас. Благодарим Ви, че избрахте нас!

Услуги от Monti Clean

Почистване на прозорци
 Професионално почистване на прозорци(рамки и первази на прозорци) и щори с висококачествени препарати.
Почистване след ремонт
Премахваме строителните материали на ръка. След като съберем по-големите отпадъци с метли, прахосмукираме с мощна прахосмукачка Ровента, почистваме повърхностите с препарати. Почистваме прозорци, дограми и щори първо с вода, за да премахнем остатъците от прах, след което почистваме и с препарати. Почистваме бани, тоалетни и фуги. И за финал мопираме подовите настилки. Ако клиентът желание, изпираме и мека мебел. 

1. Премахване на строителни материали
2. Почистване на повърхности
3. Почистване и измиване на прозорци, дограма и щори
4. Прахосмукиране
5. Мопиране
6. Почистване на санитарни възли

Клиента може да очаква идеално изчистено помещение, освежени и готови за поставяне на мебели. 
Основно почистване
Основното почистване включва следните дейности:

1. Метене 
2. Миене на прозорци 
3. Пране на мека мебел, ако клиента желае 
4. Почистване на повърхности от прах 
5. Прахосмучене 
6. Мопиране 
7. Почистване на санитарни възли 

Клиента може да очаква обекта идеално почистен, освежен и завършен до ключ. Може да сме нови, но даваме всичко от себе си. 
Пране на мека мебел и килими
Работи се с прахосмукачка за пране. Първо се изсмуква праха от меката мебел, след това се впръсква с препарат или чиста вода и се изсмуква. След което е необходимо известно време, за да изсъхне повърхността. Повърхностите ще бъдат напълно изсъхнали  в рамките от 2 до 5 часа. 

Оценки от клиенти