0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София

"Чисто вкъщи"

"Чисто Вкъщи" е малка но професионална почистваща фирма в София, на нас може да се доверите всеки път, когато вашият дом, офис, сграда или паркинг имат нужда от безупречно детайлно почистване. Експертният ни екип на драго сърце ще ви съдейства във всеки един момент. Всеки един клиент ще получи индивидуален подход и отношение, защото нашето мото не е "Още един почистен обект", а "Още една усмивка и удовлетворен клиент". От нас ще получите гарантирано безупречно почистване, ориентирано към всичките му съпътстващи детайли, за да удовлетворим вашите изисквания, нужди и цели. Цените на които работим са Неприлично конкурентноспособни за София и околности. Ориентирани сме към екопочистване с Пара и екопрепарати без алергени. За консултации и безплатен оглед на тел.0879539518. Няма да съжалявате и дори ще повторите!

Услуги от "Чисто вкъщи"

Основно почистване
Основното почистване включва всичко от обезпрашаване и премахване на петна от мебели,електроуреди,шкафове(външно),(вътрешно по желание на клиента).Почистване на прозорци двустранно,почистване на дограма.Прахосмукане,преместване на мебели за да може да се обхване всеки ъгъл.Почистване на санитарни възли ,включително плочки,стени,фуги,тоалетна чиния,умивалник,шкафове и т.н. Почистване на кухня основно,почистване на осветителни тела,контакти и ключове.Измиване на подови настилки.
Почистване след ремонт
Почистване след ремонт включва премахване на строителна прах от стени,подове,мебели и всичко което се намира в обекта и прилежащите му части.Отстраняване на строителни остатъци и боя по прозорци,дограми,подови настилки,стенни облицовки,плочи и фаянс,санитарни помещения (основно от таван до пода).Почистване на следи от боя и други строителни материали от цокли,плочки подови настилки и т.н.Почистване на врати,фуги,ключове и контакти. Т.е всичко докато не се приведе в годен за обитаване обект.
Почистване на баня
Почистване на баня включва почистване на стени,плочки,фуги,душ кабина,тоалетна чиния,биде,умивалник,кранчета,ъгли премахване на ръжда,варовик,мухъл и т.н .