Поръчай почистване
162 514
изпълнени почиствания чрез платформата
Най-бързият начин да намерите и резервирате надеждна фирма за почистване или домашна помощница

Почистване на домове - апартаменти и къщи

Domestina е специализирана в почистването на домове. Платформата е създадена, за да ви помогне да намерите най-добрата фирма за почистване или домашна помощница и да избегнете непрофесионалните и ненадеждните. Тя постига това по следния начин:

  • Стартиране - не е лесно един изпълнител да започне да предлага услугите си на платформата. Те трябва да изпълнят много стъпки, за да се включат, и обикновено по-малко от 20% от всички кандидати действително успяват.
  • Отзиви - всяка фирма за почистване и домашна помощница има рейтинг и отзиви от реални клиенти. По този начин можете лесно да видите кой е добър и кой не. Естествено, тези, които не се представят достатъчно добре, скоро отпадат от платформата.
  • Цени - можете да видите цените на всички фирми за почистване и домашни помощници и да ги сравните. Това Ви гарантира, че ще получите конкурентна цена за услуга, която си заслужава парите.
  • График в реално време - можете да видите наличността в реално време на всички почистващи фирми и домашни помощници и да финализирате резервацията онлайн, без да е необходимо да чакате потвърждение.

Абонаментно почистване

Абонаментно почистване

Регулярното почистване е най-поръчваната от услугите. Това е поддържащо почистване, което се грижи дома ви да е чист и подреден. Домашната помощница върши всички задължения, които обикновено вършите у дома, но за които нямате време. Обикновено то се извършва на седмична илии двуседмична база.

Професионално почистване

Професионално почистване

Професионалното почистване се извършва от почистваща фирма със специализирано оборудване и препарати. Обикновено това е екип от 2 до 4 души, които или почистват нещо специфично, което не можете да направите сами, или извършват много дълбоко почистване, което е трудоемко и отнема много време. Различните видове професионално почистване са:

Почистване на офиси

Почистването на офиси е услуга, която се извършва от фирма за почистване. Обикновено се извършва след края на работното време и включва почистване на офисните помещения, кухнята, банята и общите помещения. Платформата на Domestina не е подходящa за наемане на изпълнител за големи офиси в големи офис сгради. Услугата домашна помощница, обаче е идеална за малки офиси и домашни офиси.