Фирми за почистване в Пловдив

Ще намерите най-добрите фирми за почистване в град Пловдив на Domestina. Това са изпълнители, които не се страхуват от обратната връзка на потребителите и за това са избрали да бъдат на платформа, където всичко е открито. Като потребител, можете много лесно да сравнявате почистващи компании по рейтинг, коментари от клиенти, цени и история. Всичко е онлайн и можете да резервирате услуга само с няколко клика.

Не всяка компания може да се присъедини към платформата. Целият процес изисква много време и усилия. Само добрите изпълнители разбират, защо е направен така и иимат търпениети и работната етика да преминат през него.

Оргард
рейтинг 9.8 / 10
 
Обслужва градовете: Варна, Пловдив, Сандански, София, Банкя, Лозен (село), Асеновград, Костинброд

Ние поемаме отговорност за резултатите си, затова всяка обработка е с гаранция. Всяка услуга се извършва по възможно най-добрия и безвреден за клиента начин.

OMC
рейтинг 9.9 / 10
 
Обслужва градовете: Пловдив

Ние не наричаме нашите служители чистачи, хигиенисти, техници, градинари и др. Жените и мъжете в OMC имат специфично ДНК. Те обичат работата си и се гордеят, че ви отменят в поддръжката на жилището или офиса ви. Те са мили, разбиращи, изпълнителни, лоялни и изключително прецизни. Те са грижовниците.

Асенко
рейтинг 9.1 / 10
 
Обслужва градовете: Бургас, Варна, Пловдив, София, Асеновград

Асенко-04 ЕООД е компания създадена през 2003 г.и е приемник на Асенко ЕООД създадена през 1994г. Извършваме професионално почистване на административни сгради, абонаментна поддръжка на сгради, молове, офиси и домове, почистване след ремонт на търговски помещения, абонаментно почистване на витрини.

АлексИна Клийн
рейтинг 9.7 / 10
 
Обслужва градовете: Асеновград, Пловдив, Пазарджик, Стара Загора

АлексИна Клийн предлага услуги в сферата на почистването в района на град Пловдив и Асеновград. Отличаваме се с Премиум услугата, която предлагаме за Вашият дом, офис, апартамент, къща. Нашето виждане и мисия са всяко едно почистване да бъде извършено с прецизност към всеки детайл. Изпълняваме работата си с високо ниво на качество и чрез индивидуален подход към всеки обект.

Техностар
рейтинг 10 / 10
 
Обслужва градовете: Пловдив, Брезово, Раковски

Безпрахово тупане в дълбочина и пране на мека мебел и килими, матраци, мокети и столове. Работим с професионални машини Rainbow и екологични биоразградими препарати, които са безвредни за здравето.

HEAVEN
рейтинг 9.9 / 10
 
Обслужва градовете: Пловдив

Ние сме компания, която се стреми да задоволи всичките очаквания на нашите клиенти!

Мастър Клийн България
рейтинг 0 / 10
 
Обслужва градовете: Пловдив

Мастър Клийн България - фирма за професионално почистване на домове, офиси, промишлени, складови и търговски помещения. Ние не правим компромис с качеството, като използваме висококачествени почистващи и дезинфекциращи препарати Diversey - лидер в САЩ и Европа.

Profi Pest Control
рейтинг 0 / 10
 
Обслужва градовете: Пловдив

Фирмата е специализирана в областта на безопасните и високоефективни ДДД услуги и включва всички дейности по дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Екипът ни работи с висококачествени и нискотоксични препарати на утвърдени световни фирми, разрешени от Министерството на здравеопазването и Ви гарантираме, че обработките са безопасни за Вас, Вашите деца, за растенията и за домашните Ви любимци.

Искате да предлагате услугите си тук?
Научете повече за партньорската програма на Domestina.