0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Пловдив

EasyLife

Изилайф е новаторска фирма, която е готова да пречупи стереотипа за почистващите фирми. Почистването става с професионални машини "Rainbow" и други поддържащи машини. Няма да Ви говорим празни приказки, просто си запазете час и се уверете в качествата ни!

Услуги от EasyLife

Основно почистване
Услугата включва почистване на всички повърхности и мебели, дезинфекция на санитарни помещения, обиране на паяжини, пускане на прахосмукачка, почистване на пода с моп, изхвърляне на боклук. За да направим нашата услуга по-ефикасна е желателно да приберете всички дрехи играчки и други принадлежности преди почистването.
Пране на мека мебел и килими
Изтупване и премаване на петна, стари замърсявания и алергени с мека четка, щадящи препарати и машинен екстрактор.
Почистване след ремонт
Внимателно почистване на прах, замърсяване и капки от боя и цимент от всички повърхности и мека мебел. Почистване на прозорци и щори. Почистване на шкафове и кухненски уреди, за да е готов новият Ви дом за наслада и почивка.
Пране на тапицерия на коли
Пране в дълбочина на - седалки, под, багажник, кори на врати и таван. Почистване и подхранване със специални препарати на всички детайли по интериора на автомобила. Измиване и полиране на автомобила отвън
Почистване на прозорци
Едностранно и двустранно почистване на прозорци, дограма и щори (ако има такива), като се нуждаем от осигурен достъп
Почистване на фурна и хладилник
Фурната се почиства отвън и отвътре. Абсорбатора се почиства отвън заедно с филтри и филтърна кутия. Хладилника се почиства отвън и отвътре. Лед във фризер не се чисти, за оптимален ефект е препоръчително той да бъде размразен предварително.
Почистване на баня
Почистване и дезинфекция на тоалетна, душ кабина и мивка. Почистване на шкавчета отвън и почистване на огледала.
Почистване преди/след наематели
Почистване на всички замърсявания, прах или мазни повърхности и трудно достъпни места. Дълбоко почистване на хладилник, фурна и шкафове. Дълбоко почистване на баня. Почистване на прозорци и щори. Изпиране на мебели, меки настилки и матраци.