10 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Лозен (село), Бистрица, Казичене, Световрачeне

BgPrane

BgPrane е продукт на Мерикинг ЕООД. Бутикова фирма предлагаща брилянтно качество и индивидуално отношение. Специализирана в прането на мека мебел, дивани и текстил.

Услуги от BgPrane

Основно почистване
Прахосмукиране на подови настилки и всички повърхности посредством професионални прахосмукачки Керхер. Друстранно измиване на дограма и стъкла. Забърсване на всички повърхности и тяхното полиране. Второ прахосмукиране на пода, измиване посредством кърпи или машина, полиране. Изчистване на контактни ключове, каси, врати, цялостно измиване на санитарен възел. Почистване на шкафове и прилежащи към жилището площи. Почистване на осветителни тела и лампиони. Всички препарати, които използваме са напълно безвредни на марките Кiter, Sano, Amway.
Пране на мека мебел и килими
BgPrane е продукт на Мерикинг ЕООД. Бутикова фирма предлагаща брилянтно качество и индивидуално отношение. Специализирана в прането на мека мебел, дивани и текстил.

Технологията на пране се осъществява чрез професионални екстрактор и машини Karcher модел Puzii, в комбинация с дълбоко - проникващи биоразградими препарати на Kiter, Sano, Amway. Под налягане се впръсква вода и препарат, който атакува замърсителите в дълбочина. Обработват се и повърхностните петна и след това всичко се изсмуква с много силен вакум в контейнера на машината. Специално разработените за целта препарати позволяват дълбоко унищожаване на прах и акари, пълна дезинфекция и свежест на вашия мебел. 

Времето за пълно изсъхване на меката мебел е:
От 2 до 5ч. - пролет, лято, есен 
От 4 до 8ч. - зима 

Времето за пълно изсъхване на килими е:
Изсъхват от 3 до 6ч. Няма опасност за подовите настилки. 
Почистване след ремонт
Почистваме посредством специализирани за повърхностите и замърсяванията препарати. Използваме висок клас кърпи, падове и абразиви. Разполагаме с дискова машина за почистване и полиране на подови настилки. Почистваме дограми, стъкла, пръски от латекс и боя. Прахосмучене на подове, стени, тавани. Елиминираме белият строителен прах и отстраняваме тотално побеляването на стени и подове. Почистват се всички мебели и прилежащи към жилището площи. 
Пране на тапицерия на коли
Колата се прахосмукира. След това се впръсква под налягане дълбоко проникващ препарат. Повърхностните петна се обработват с високо оборотни електрически четки. След това всичко се изсмуква в контейнера на машината. 
Почистване на прозорци
Обезпрашаване и почистване на дограма. Измиване и полиране на стъклата, чрез специални инструменти и пособия. 
Почистване на фурна и хладилник
Почистване на едрите частици, след това се третира с препарат за разтваряне на мазните и мръсни петна. След тяхното разтваряне се забърсва и при необходимост се повтаря операцията. Разполагаме и с парочистачка за по упоритите петна. 
Почистване на баня
Банята се почиства отгоре до долу, посредством накисване и разтъркване с високо оборотни четки. Нанася се адаптивен за повърхностите препарат, след което се полират стените, пода и огледалата. 

Оценки от клиенти