10 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Казанлък, Стара Загора, Димитровград, Нова Загора, Хасково, Чирпан

Лукс Метла

Лукс Метла предлага изключително много услуги свързани с почистване - почистване след ремонт, почистване на прозорци и абонаментна поддръжка. Ние сме единствените в този бранш с толкова голяма разновидност на услуги, а в същото време на толкова ниска цена. Възползвайте се сега от нашите услуги !

Услуги от Лукс Метла

Основно почистване
Ние извършваме основно почистване на вашият дом, офис или индустриални площи. Предлагаме цялостни решения с абонаментен принцип. Почистваме всякакъв вид площи и повърхности, като за индустриалните помещения използваме специализирани препарати. Нашите препарати, които използваме са предназначени за основно почистване и нашият екип е сертифициран, за да ги използва. Ние използваме професионални почистващи машини на Karcher и допълнителни инструменти за почистване. Нашият екип има богат опит в професионалното почистване. 
Пране на мека мебел и килими
Имаме екстрактор с който се почиства мека мебел и килими. Използваме професионални почистващи препарати.
Почистване след ремонт
Използваме професионални почистващи препарати за след ремонтни дейности. Разполагаме с екип от 4 до 6 човека. Използваме само професионални почистващи машини според вида замърсеност. Работните ни машини за след ремонтни дейности са на Karcher и Bosch. Екипът ни е обучен за работа с професионални почистващи препарати за след ремонтни дейности. 
Почистване на прозорци
Извършваме почистване на прозорци с професионални инструменти и професионални почистващи препарати. Нашият екип е сертифициран за професионално почистване на прозорци. 
Почистване на фурна и хладилник
Ние ви предлагаме почистване на електроуреди с професионални почистващи препарати. Ние извършваме този вид почистване предимно за ресторанти и хотели. Нашият екип има богат опит в почистване на замърсени електроуреди. 
Почистване на баня
Ние от Лукс Метла имаме екип обучен за професионално почистване на бани и тоалетни с професионални почистващи препрати. Нашият екип е с богат опит в този вид почистване. Ние използваме препарати, които не остават никакви следи във вашата баня. Гарантираме ви, че след почистването от нас на вашата баня, тя ще изглежда като нова. 
Почистване преди/след наематели
Извършваме почистване преди/след наематели. Почистваме всякакъв вид замърсявания в дома (помещението), което ще се или се отдава под наем. Използваме професионални почистващи препарати.

Оценки от клиенти