9.6 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София

ART CLEANER 2019

Целта ни е идеално почистване и комфорт на нашите клиенти. Работим с препарати на фирма Amway, от естествен произход, които не само почистват перфектно, но и щадят околната среда. Качеството е от основно значение за нас. Услугите, които предлагаме за Вашите домове и офиси са: почистване след ремонт, двустранно измиване на прозорци и дограма, премахване на паяжини, както и прах, почистване на кухня(цялостно), на електроуреди, почистване и дезинфекция на баня.

Услуги от ART CLEANER 2019

Основно почистване
Използваме качествени препарати и машини. Екипа е съставен от професионалисти. 

Почистването включва:

Почистване на всички вертикални и хоризонтални повърхности
Измиване на прозорци, дограми и щори
Премахване на замърсявания от фурни, котлони и аспиратор
Дезинфекция на бани и тоалетни и почистване на фугите

Клиентът ще види резултат, който отговаря на неговите изисквания!

Почистване на баня
Почистването на банята се извършва с качествени препарати AMWAY , след качественото измиване банята просто блести и ухае на свежест!
Почистване на прозорци
Работим с препарати на фирма Amway, от естествен произход, които не само почистват перфектно, но и щадят околната среда. Качеството е от основно значение за нас. 
Двустранно измиване на прозорци и дограми, премахване на паяжини. Стъклата ще блестят и ухаят на свежест. Ръчно измиване. 
Почистване след ремонт
Какво включва основно почистване след ремонт? Нашите цени за основно почистване след ремонт се определя от това какво включва услугата. Като опитни специалисти в областта на чистенето след ремонт, ние можем да предложим разнообразие от различни видове почистване. Независимо от какво се нуждае вашето жилище, нашите професионалисти ще пристигнат оборудвани и готови да се заемат за работа. Ето и какво включва основното почистване след ремонт: Почистване на плочки Почистване на дограма Почистване на ламинат Почистване на баня Почистване на гранитогрес Почистване на прозорци Почистване на паркет Почистване на прах Почистване на мозайка Почистване на теракот В Art Cleaner, наш основен приоритет е да осигурим на нашите клиенти спокойствие и висококачествени резултати. Можете да оставите целия процес в наши ръце и единствено да се насладите на чистотата у дома ви на финала.

Оценки от клиенти