9.7 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София

Клийн Лукс Афродита

Clean Lux Afrodita е фирма за професионално почистване на домове, офиси, ресторанти, автомобилни салони и др. Предлагаме различни услуги свързани с почистването: паропочистване, основно почистване, основно почистване след ремонт и абонаментно почистване. ​ Нашите служители са професионалисти с опит и висока квалификация, с прецизен подход към всеки етап от почистването. Държим на качеството, точността и лоялността към всеки клиент. Това, което ще остане след нас е чистота, свежест и уют. Ако се нуждаете от почистваща фирма, доверете се на нас. Clean Lux Afrodita ще върне блясъка на помещенията на разумни цени. Всички клиент може да разчита на бързата реакция на приятен и професионален екип. Ние от Clean Lux Afrodita се съобразяваме с вас и знаем, че взаимното доверие дава спокойствие и уют на нашите клиенти. Оставяме една следа и тя е чистота

Услуги от Клийн Лукс Афродита

Основно почистване
Това е еднократна услуга, включваща почистване на цялото жилище – пране на мека мебел, почистване на подови настилки /твърди и меки/, почистване и дезинфекция на санитарни помещения и кухни.
Пране на мека мебел и килими
Клининг услугата за почистване на мека мебел и килими предлага професионално и внимателно почистване на вашата диван, кресла, килими и друга мека мебел. Преди започване на работата нашият специалист ще прегледа мебелта и килимите внимателно, за да определи наличието на замърсявания и да избере оптималните средства и методи за почистване. Процесът на почистване започва с отстраняване на праха и страничните частици с помощта на мощен прахосмукачка, след което мебелта и килимите се обработват със специални средства, които разлагат петната и мазнините. След това нашият служител започва внимателно да измива меката мебел и килимите със съответните методи, за да не повреди материята и да запази начина им. След като това бъде свършено, нашият специалист извършва сушене, за да мебелта и килимите да изсъхнат напълно и да се предотврати евентуално образуване на плесен. При нужда ние използваме професионални инструменти и средства за премахване на по-трудни замърсявания, като петна от вино, кафе, мазнини, петна от боя и други. Ние гарантираме, че след извършеното почистване мебелта и килимите ще станат свежи, чисти и ароматни, без вредни следи от химикали. Вие винаги можете да разчитате на висококачествено и деликатно почистване на вашата мека мебел и килими от нашия професионален и опитен персонал.
Почистване след ремонт
Еднократна услуга, включваща задълбочено почистване на цялото жилище с особено внимание към най-силно замърсените повърхности след ремонтните дейности – Еднократна услуга, включваща задълбочено почистване на цялото жилище с особено внимание към най-силно замърсените повърхности след ремонтните дейности – обезпрашаване на помещенията, премахване на следи от боя и мазилка, почистване на прозорци, почистване на твърди подови настилки, почистване на санитарни помещения и кухни.
Почистване на прозорци
Едностранно почистване на стъкла до 3 м. – 0,90 лв/кв.м Едностранно почистване на стъкла над 3 м. – 2,00 лв/кв.м Едностранно измиване на дограма – 0,90 лв/м Почистване на фасади – 1 – 1,50 лв/кв.м Почистване на щори – 3 лв/м
Почистване на фурна и хладилник
Клининг услугата за почистване на фурна и хладилник предлага професионално и внимателно почистване на тези кухненски уреди. Преди започване на работата нашият специалист ще прегледа фурната и хладилника, за да определи наличието на замърсявания и да избере оптималните средства и инструменти за почистването. По време на работата нашият служител ще разглоби фурната и ще свали всички части от нея, и след това ще я почисти напълно от мазнини, прах и други замърсявания. Относно хладилника, той ще бъде измит как отвътре, така и отвън, като всички досега натрупани петна ще бъдат отстранени, и ще бъдат премахнати всички остатъци от храна и отпадъци, натрупани в него. Отделя се внимание и на вратата на хладилника, която също ще бъде почистена. След като работата приключи, нашият служител ще провери и тества и двете кухненски уреда, за да се увери, че работят правилно. В крайна сметка получавате надеждно и ефективно почистване на вашата фурна и хладилник, готови да се използват по всяко време.
Почистване на баня
Клининг услугата за чистене на баня с тоалетна предоставя тщателна и професионална чистка на всички области от банята и тоалетната. Първо, нашият специалист ще извърши внимателен осмотр на областта, за да определи наличието на замърсявания и да избере оптималните методи за чистене. След това нашият екип ще пристъпи към обработване на мивката, биде, тоалетна котка и ваната с професионални почистващи средства, специално разработени за банята. Внимание се отделя и на местата около ръкохватки, бутоните за изплакване, фугите между плочките и други труднодостъпни места, където е възможно да се натрупат гряз и бактерии. След това нашият екип процедира с измиване на банята и тоалетната с вода, като се премахват всички посторонни остатъци от почистването. Накрая, нашите специалисти произвеждат полагане на специални химикали, които не нарушават материалите, за да се предотврати образуване на гъби и мухъл в бъдеще. Всички устройства в банята, като сифони, душове, вентилационни отвори и кранове, ще бъдат почистени с внимание, за да се гарантира тяхната правилна работа. По този начин, след извършеното почистване, вашата баня ще бъде свежа, чиста и хигиенична за използване. Нашата компания предлага професионални услуги по почистване на банята и тоалетната, за да се уверите, че са почистени правилно и с максимална грижа за всеки детайл.
Почистване преди/след наематели
Tова е еднократна услуга, включваща почистване на цялото жилище – пране на мека мебел, почистване на подови настилки /твърди и меки/, почистване и дезинфекция на санитарни помещения и кухни.

Оценки от клиенти