10 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Пловдив

Флористо

Флористо е фирма за професионално почистване на домове и офиси. Имаме опит с много мръсотия и знаем, че няма мръсотия, която не можем да изчистим. Залагаме на коректност и добре свършена работа.

Услуги от Флористо

Основно почистване
Основното почистване на Вашият дом или офис включва цялостно и детайлно почистване на Вашият дом. Почистване на всички стаи със професионална система за почистване RAINBOW. Почистване и измиване на всички твърди подови настилки, както и меки настилки (килими и мокети, ако има такива) , почистване и дезинфекция на всички бани и тоалетни, забърсване от прах на шкафове, плотове, измиване на прозорците и дограмата, както и почистване на електроуредите в кухнята, както и изхвърляне на битовите отпадъци.
Пране на мека мебел и килими
Услугата изпиране на мека мебел, килими или мокети се извършва чрез професионална система за почистване RAINBOW. Използват се професионални препарати за почистване, които не оставят следи и не изсветляват текстила, който е подложен на изпиране.
Пране на тапицерия на коли
Почистване на автосалон се извършва чрез система за професионално почистване RAINBOW. Препаратите, които използваме са професионални и щадящи текстила и запазват неговият цвят.
Почистване на прозорци
Почистването на на прозорци е валидно за прозорци, за които не се изисква вишка или алпинист.
Почистване на фурна и хладилник
Почистването на електроуредите е вътрешно и външно с подходящи препарати за всякакъв вид замърсявания.
Почистване на баня
Почистване и дезинфекция на баня с необходимите професионални препарати.

Оценки от клиенти