0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София

ВИКО ГРУПС

Качеството на работа за нас е основен принцип, който поставяме на първо място. Затова в основата на нашата дейност са професионални машини и инструменти, както и висококачествени материали, които гарантират безупречното изпълнение на предлаганите услуги.

Услуги от ВИКО ГРУПС

Основно почистване
Обезпрашаване, почистване на кухненски помещения, дограма, прозорци, щори. Почистване на осветителни тела, ключове, контакти, картини, врати. Почистване на санитарни помещения. Почистването се извършва с професионални машини и препарати. 
Пране на мека мебел и килими
Прането се осъществява с професионални машини. Препаратите, които използваме са екологично чисти. Прането представлява прахосмукиране в дълбочина, нанасяне на перилен препарат, изпиране и изсушаване на меки мебели, матраци и килими. 
Почистване след ремонт
Премахване на замърсявания от строителни материали. Машинно обезпрашаване на фин прах, двустранно измиване на дограма и прозорци, почистване на всички подови настилки с професионална машина, почистване на шкафове външно, измиване и дезинфекция на санитарни помещения, почистване на врати, дръжки, контакти, ключове, осветителни тела, щори и други. 
Пране на тапицерия на коли
Машините използвани за съответната усуга са: екстрактор и прахосмукачка. 
Периода за съхнене е в зависимост от атмосферните условия. Нужно е служителите на фирмата да имат достъп до електричество и течаща вода. Автомобиа се пере на посочено от Вас място. 
Почистване на прозорци
Почистването се извършва с професионални инструменти и препарати. 
Почистване на фурна и хладилник
Прахосмукиране, обезмасляване и полиране на уредите. 
Почистване на баня
Почистване, прахосмукиране и дезинфекциране на санитарните помещения с професионални препарати, машини и инструменти.