10 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Асеновград, Пловдив

Лимпиос

Ние от фирма "Лимпиос" ЕООД предлагаме еднократно и абонаментно професионално почистване за дома и бизнеса. Можете да разчитате на нашето коректно отношение и качествено професионално почистване в гр. Пловдив и околностите.

Услуги от Лимпиос

Основно почистване
Услугата включва : почистване на кухня, почистване на прозорци и дограма, почистване и дезинфекция на санитарни възли (тоалетни, мивки, вани, душ кабини, стени), премахване на прах от мебели, прахосмукиране и измиване на твърди подови настилки, почистване на тераси, почистване на врати и каси. Работим само с доказани висококачествени професионални машини и препарати.
Пране на мека мебел и килими
Диванът е едно от предпочитаните места у дома за прекарване на свободното време.Той ни дава уют и комфорт.Всекидневната му употреба обаче води до натрупване на прах и мръсотия дълбоко в тъканите. Прането на мека мебел е от високо значение, ако искате да запазите приятния и хармоничен вид на вашия дом. Изпирането на фотьойлите и диваните е препоръчително да се извършва минимум веднъж годишно.Погрижете се за чистотата и комфорта на вашето семейство.
Почистване след ремонт
Правили сте ремонт?Погрижете се за чистотата и уюта на вашия имот с услугата за професионално почистване след ремонт от фирма “Лимпиос". Без значение дали сте направили цялостно обновяване, или малка частична промяна , след ремонтни дейности къщата винаги се замърсява. Независимо колко внимателни сте били по време на ремонта, независимо дали сте покрили пода и мебелите, на места винаги остават малки капчици боя, дебел слой прах, капки разтвор или цимент. Независимо колко внимателни сте били по време на ремонта, независимо дали сте покрили пода и мебелите, на места винаги остават малки капчици боя, дебел слой прах, капки разтвор или цимент.
Пране на тапицерия на коли
За разлика от автомивките, ние ви посещаваме на място. Почистваме интериора на вашия автомобил на посочен от вас адрес, след предварителна уговорка. За да почистим салона на автомобила ни е нужен достъп до ел. мрежа ( контакт ) за включване на прахосмукачките, както и 10 – 15л. вода.
Почистване на прозорци
Прозорците вече са мръсни, а нямате време да ги измиете? Фирма “Лимпиос" ви предлага професионално почистване на прозорци в Пловдив и околностите. С нас може да бъдете спокойни, че миенето на прозорци, ще бъде извършено бързо и удобно. Качествени и дълготрайни резултати на достъпни цени.
Почистване на фурна и хладилник
Професионално почистване на хладилник и фурна в Пловдив и околностите е една от услугите, които предлагаме на нашите клиенти. За всекиго е ясно, че почистването на тези уреди не е никак лесно, а дори бихме казали трудоемко. Засъхналата мазнина, следите от готвене и нуждата от силни препарати, които да отстранят всичко това, ни отказват още преди да сме започнали. Хладилникът пък, отнема голяма част от времето ни, в която трябва да го изпразним и чак тогава да се захванем с почистването. Нашата фирма може да гарантира за високото качество на услугата, което ще получите. Доверявайки се на нашите високо квалифицирани професионалисти с дългогодишен опит в сферата, вие инвестирате в своето здраве и в това на семейството ви.
Почистване на баня
Отстраняване на всички типични трайни замърсявания в санитарни помещения. Отстраняване на варовикови отлагания, водосточен камък и петна от ръжда в санитарни помещения, дължащи се на води с висока твърдост. Възвръщане на първоначалния блясък на повърхностите. Пълна дезинфекция на помещенията.
Почистване преди/след наематели
Цялостното почистване на жилище или офис преди нанасяне и изнасяне е много трудоемка задача. Ние можем да поемем тази тежка и мръсна работа вместо Вас, за да преодолеете безпроблемно всички препядствия, свързани с местенето. Ще Ви помогнем да си спестите излишните нерви, губенето на време и излишните харчове при нанасяне и изнасяне.