9.6 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Банкя, Лозен (село), Бистрица, Герман, Долни Богров

Go Cleaning

Go cleaning е компания с традиции и над 10 годишен опит в професионалното почистване в София. Ние инвестираме сериозно в обучение на персонала си и сме си поставили за цел да предложим най-висококачествената услуга на пазара.

Услуги от Go Cleaning

Пране на мека мебел и килими
Фирма за професионално почистване "Go Cleaning" използва няколко вида машини - прахосмукачки с марка "Nevada", еднодискови машини с марка "Numatic International" и висококачествени препарати с марка "Ecolab". Изпирането на Вашата мека мебел се извършва в два етапа: Първият етап включва ръчно обработване на меката мебел с препарати и четки, а във вторият етап включваме в действие мощната сила на прахосмукачка "Nevada", с която изсмукваме мръсотията. Технологията с която изпираме килимите е следната: Вашите килими се обработват с еднодискова машина "Numatic International", която разпръсква препарат и вода едновременно за по-лесно и резултатно премахване на петна и различни замърсявания. След този процес използваме прахосмукачка "Nevada", за да издърпа мръсотията и препарата от Вашите килими. След изпирането са необходими няколко часа за пълно изсъхване, в зависимост от влажността и температурата в помещението.
Почистване след ремонт
Всяко почистване се извършва от екип от 4 човека. При влизане в обекта, първоначално екипът извършва измиване и почистване на дограми и прозорци, санитарни помещения, почистване и обезпрашаване на мебели, врати, лампи, картини, контакти, радиатори и др. Цялостно почистване на кухня и коридори. След което се извършва почистването на подовете с машини. Еднодисковата машина "Numatic International" се използва в комбинация с нужния препарат и вода, при наличие на силно замърсени подови настилки след ремонт или силно захабени такива. След това използваме прахосмукачката "Nevada" за събиране на мръсотията и препарата с вода. На финал подовите настилки се полират с микрофибърен моп и подходящ препарат за Вашата настилка.
Основно почистване
 Фирма за професионално почистване "Go Cleaning" използва няколко вида машини - прахосмукачки с марка "Nevada", еднодискови машини с марка "Numatic International" и висококачествени препарати с марка "Ecolab". Всяко почистване се извършва от екип от 4 до 8 човека, в зависимост от големината на обекта. При влизане в обекта, първоначално екипът извършва измиване и почистване на дограми и прозорци, санитарни помещения, почистване и обезпрашаване на мебели, врати, лампи, картини, контакти, радиатори и др. Цялостно почистване на кухня и коридори. След което се извършва почистването на подовете с машини. Еднодисковата машина "Numatic International" се използва в комбинация с нужния препарат и вода, при наличие на силно замърсени подови настилки или силно захабени такива. След това използваме прахосмукачката "Nevada" за събиране на мръсотията и препарата с вода. На финал подовите настилки се полират с микрофибърен моп и подходящ препарат за Вашата настилка.  Вашият обект ще заблести от чистота. 

Оценки от клиенти