8.8 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Лозен (село)

Elit Clean

Elit Clean е създадена за да внася уют и чистота във вашият дом и офис.

Услуги от Elit Clean

Почистване след ремонт
Почистване след ремонт се осъществява по следният начин: 
  1. Обекта се почиства от натрупания прах по време на ремонта с професионална прахосмукачка.
  2. Премахване на индустриален прах от стени, окачен таван, мебели. 
  3. Почистване на ключове, контакти и др. 
  4. Почистват се стъкла и профили със специални за целта инструменти и професионални препарати като почистването се извършва ръчно. 
  5. Почистване на врати. 
  6. Почистват се мебелите (ако има налични, кухня, гардероби, маси, спални и др.) 
  7. Почистване на санитарни помещения. 
  8. Почистване на подови настилки с роторна машина за професионално почистване или ръчно измиване в зависимост от степента на замърсяване. 

След нашето посещение Вие ще можете да се насладите на времето, когато ще подреждате дрехите си в гардероба, чашите в кухненските шкафове без да има нужда от допълнително почистване. Домът ви ще бъде чист и ще имате идеална хигиенна среда за вас и вашите близки. 
Пране на мека мебел и килими
Прането на тапицерии се извършва с професионален екстрактор Karcher. Машината работи с два резервоара. В единия има чиста вода с препарат, в другия събира мръсната вода след изпирането. Специалният накрайник впръсква вода с препарат и след това изтегля в дълбочина натрупаните замърсявания. По - трудно достъпните места се третират ръчно. След прането, мебелите остават леко влажни. Нужното време за изсъхване е между 4-8 часа при средна температура 18 - 22 градуса. Килимите остават влажни за около 2 часа. Няма опасност за подови настилки, ламинат, паркет и др. Екстрактора разпръсква водата с препарата и моментално се изсмуква. При евентуално намокряне (тип роса) веднага се подсушава.
Основно почистване
 Elit Clean извършва основно почистване на домове и предлага всички услуги свързани с основното почистване според изискванията на клиентите с професионални машини и препарати в зависимост от почистването. При пране на мека мебел и килими се използва екстрактор с марка Karcher.  Почистването се извършва от екип и всеки поема дадена задача. Започва се с почистване на прахта по мебелите, осветителни тела, картини, врати, каси на врати,контакти, ключове и др. Почистване на кухненски електроуреди и шкафове. Почистват се подове с професионална прахосмукачка, измиват се прозорци със специални за целта инструменти. Подовата настилка се измива, почистват се санитарните помещения паралелно с другите помещения. След посещение на екип от Elit Clean очаквайте дома ви да заблести. 

Оценки от клиенти