0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София

City Clean

Нашата фирма не е голяма, но за сметка на това персонала ни е от хора с голям опит в почистването. Ние се стремим да бъдем на много високо ниво в предлаганите услуги.

Услуги от City Clean

Основно почистване
Какво можем да почистим професионално, като влагаме нужното внимание към всеки детайл в вашия дом: Машинно пране на меки подови настилки и килими – Машинно миене на твърди подови настилки – Пране на мека мебел и тапицерии – Миене на прозорци, дограма и витрини – Почистване на бани, тоалетни и сервизни помещения – Почистване на кухни, шкафове и оборудване – Почистване на прах от мебели и други повърхности . За целта използваме екстракортни и еднодискови машини.
Пране на мека мебел и килими
Използваме екстракторни машини и еднодискови машини, в завосимост от повърхността. Обемът от работа на обекта определя какъв екип ще изпратим. Часовете за съхнене са оринтировачни - от 6 до 12 часа, в зависимост от сезона.
Почистване след ремонт
Почистването след всякакъв вид строително - ремонтни дейности в дома или офиса е нелека задача, за това при нас се извършва от екип от професионалисти и включва: Почистване на следите от строителни материали; Цялостно обезпрашаване; Прахосмукиране на подови настилки и меки повърхности (килими, мокети, дивани, столове); Измиване на прозорци, дограма и щори; Почистване на врати, ключове, контакти, брави; Дезинфекция на санитарните помещения.
Почистване на прозорци
Двустранно измиване на дограми и прозорци с пара. Нужно е предварително осигуряване на достъп до прозорците. 
Почистване на фурна и хладилник
Има много тънкости в почистването на кухненските ел. уреди. Ние знаем как да почистим уредите, за да останете наистина доволни, като за целта изпращаме специалисти в почистването, които са подготвени с професионални препарати и пособия за максимален резултат.