6 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Банкя, Лозен (село)

Бонанза - Бачорски

„Бонанза – Бачорски“ започва своята дейност в областта на професионалното почистване през 2008 година като малък семеен бизнес. В самото начало работата се извършва от един-единствен мобилен екип и обслужва предимно неголеми частни имоти в София. Днес фирмата разполага с над 30 мобилни специалисти в гр. София и гр. Пловдив, разпределени в мобилни екипи – дневни и нощни смени, покривайки диапазон от 24-часов работен ден.

Услуги от Бонанза - Бачорски

Пране на мека мебел и килими
Професионално изпиране посредством екстракторна машина. Използване на професионални препарати, щадящи хора и домашни любимци. Времето за съхнене е спрямо замърсяването на повърхностите. Обикновено около 4-6 часа.
Почистване след ремонт
Почистване и измиване на стъклени части; Почистване на дограми и щори (двустранно); Почистване на вътрешни и външни подпрозоречни первази; Почистване на мебели и уреди; Почистване на гардеробчета, врати и каси; Премахване на образували се паяжини; Почистване на всякакъв тип мебели; Мокро почистване на подове с твърди настилки /гранит, мозайка, теракот, PVC и естествен паркет/; Влажно забърсване след основната обработка със специализиран препарат; Почистване на цокли; Почистване на осветителни тела и всякакъв тип табелки; Почистване на парапети; Машинно изпиране на меки настилки и столове; Основно почистване на санитарни помещения (съблекални, тоалетни и бани);Почистване на стени и под; Почистване на тоалетни чинии, писоари, мивки, бойлери;Почистване на огледални и стъклени повърхности; Почистване на аксесоари, рафтове осветителни тела; Почистване на техника и уреди в сервизните помещения;
Основно почистване
Използваме професионални почистващи машини - Камак, Джибли, Хако, Еуратек, а почистващите препарати са на производителите Китер, ПОНС, Джонтек и други.
Технологията за почистване зависи от спецификата на обекта.
Обекта ще бъде издаден готов за обитаване.

Оценки от клиенти