9.8 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Банкя, Бистрица, Божурище, Владая, Герман, Долни Богров, Драгичево (село), Елин Пелин, Казичене, Кладница (село), Костинброд, Кривина, Лозен (село), Мърчаево (село), Нови искър, Рударци (село), Световрачeне, София

Аладин

Ние от Аладин 2020 Ви предлагаме професионално и качествено изпълнение на всяка една възложена задача! Гарантираме Ви коректно отношение и изпълнение в срок! Вие цапате Ние чистим!

Услуги от Аладин

Основно почистване
Аладин 2020 ООД Ви предлага основно почистване,което включва пускане на прахосмукачка,избърсване на прах, измиване на пода, стените, прозорците, вратите, мебелите и оборудването в дома или офиса с природо съобразни препарати и професионална техника!
Пране на мека мебел и килими
Процеса протича по следният начин: 1.Почистване с машина. 2.Изпиране с перяща машина. Меката мебел ще остане леко влажна и ще е напълно суха след 3-6часа, но ароматизирана!
Почистване след ремонт
Почистването след ремонт включва: 1.Обезпраша, ване на стените и пода. 2.Почистване на дограмата и стъклата. 3.Почистване на санитарните помещения. 4.Обезпрашаване и почистване на всички ключове и контакти, осветителни тела, мебели и уреди. 5.Почистване и изпиране на мека мебел и килими (по желание на клиента). Всяка дейност се извършва със съобразените за повърхността препарати и професионални машини!
Пране на тапицерия на коли
Прането се извършва с предназначените за целта препарати и техника с изключение на тавана на колата който не се пере. Необходимо е да се осигури ток до автомобил.
Почистване на прозорци
Почистването на прозорци включва: 1.Почистване на стъклата с необходимите инструменте (при нужда) и препарати. 2.Почистване на дограмата с необходимите препарати. 3.Почистване на щори(ако има такива)с предназначените според материята препарати.
Почистване на фурна и хладилник
Почистват се отвътре и отвън. Хладилникът трябва да е празен и ако има фризер да бъде размразен. Фурната ще остане блестяща със съответните препарати.
Почистване на баня
Почистването на банята включва: 1.Цялостно почистване на душ кабина или вана с необходимите инструменти и препарати. 2.Почистване и полиране на гърнето и тоалетната чиния. 3.Почистване и полиране на бидето. 4.Почистване и полиране на мивката/е. 5.Почистване и полиране на всички шкафчета. 6.Почистване и полиране на всички батерии, смесители и душове. 6.Почистване и полиране на плочките и фугите (използват се инстументи и препарати за премахване на наслоена мръсотия). След нас банята Ви остава перфектно почистена, блестяща и ароматизирана!
Почистване преди/след наематели
Знаем, че за да се продаде/наеме жилище, офис или каквото и да било първо трябва да изглежда добре и да е чисто и прияно. Така че ние сме тук да почистим до блясък с основно почистване или просто да освежим атмосферата с едно подържащо почистване. Но знаем и че не всички наематели пазят и подържат чуждата покъшнина и точно тук сме Ви нужни ние професионалистите в почистването, за да оправим бъркотията!

Оценки от клиенти