10 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Пловдив, Созопол

ПРО КЛИЙНЪРС

Искаш всичко да заблести от чистота, без да хабиш време и сили? Ние от ПРО КЛИЙНЪРС предлагаме комплексни услуги в професионалното почистване. Младият и динамичен екип на компанията може да задоволи всяко едно ваше желание.

Услуги от ПРО КЛИЙНЪРС

Основно почистване
Услугата включва цялостно обезпрашаване, двустранно измиване на прозорци,дограми и щори, почистване на фурни,котлони,аспиратори и хладилник, всички шкафове и гардероби външно и вътрешно/вътре ако са празни/, премахване на котлен камък от смесителите и плочките, дезинфекция на санитарните помещения. Услугата се извършва с професионални препарати. Използваме парочистачка, прахосмукачка, стъклочистачи и други консумативи свързани с извършването на ръчните операции.
Пране на мека мебел и килими
Услугата включва изпиране на всякакъв вид мека мебел/дивани,възглавници към диваните,матраци, табуретки, фотьойли,столове/, мека подова настилка / килими,мокети или др./ Самият процес се състои от безпрахово изтупване и прахосмукиране в дълбочина със специалните накрайници на машината, нанасяне на перилен препарат, изпиране на меките мебели, матраците и килимите. Прането се осъществява с професионален екстрактор, разработен специално за пране на меки мебели и меки подови настилки. Препаратите които използваме са Пластклинер, Тексклинер НП, препарат за кожи /без име и марка. Купуваме го от "Индустриална химия ЕООД"/. Уреди за изпълнение: GP 2/62 SPRAY
Почистване след ремонт
Услугата включва цялостно обезпрашаване на жилището, измиване на прозорци,дограми и щори/ двустранно/, почистване на кухненски уреди и шкафове, почистване на баня и тоалетна, дезинфекция и отстраняване на котлен камък от смесителите и плочките. Използваме професионални препарати, парочистачки, прахосмукачки, екстрактори.
Пране на тапицерия на коли
Услугата включва изпиране на седалки,под,багажник / по избор на клиента/, почистване на пластмасови детейли и прозорци/вътрешно/. Услугата се извършва с професионална екстрактор машина и препарати за пране на тапицерия.
Почистване на прозорци
Услугата включва двустранно измиване на прозорци,дограми и уплатнения. Изпълнява се с професионални инструменти за почистване на стъкла/ мопове, стъклочистачки, телескопи, лаисни и др./
Почистване на фурна и хладилник
Услугата включва почистване на фурна и котлони,абсорбатор, хладилник, микровълнова /вътрешно и външно/. Самият процес се извършва ръчно с професионални препарати, а при фурната,котлоните и абсорбатора използваме и парочистачка.
Почистване на баня
Услугата включва цялостно почистване на плочките, мивка, душове и смесители, тоалетна/ако е налична в помещението/, фуги, бойлер, вентилатор, лампи, шкафове външно и вътрешно/ако са празни/. Услугата се извършва ръчно с гъбички и четки. Клиента е нужно единствено да си изпразни шкафовете, ако желае отвътре да ги почистим.
Почистване преди/след наематели
Услугата включва цялостно обезпрашаване на жилището, измиване на прозорци,дограми и щори/ двустранно/, почистване на кухненски уреди и шкафове, почистване на баня и тоалетна, дезинфекция и отстраняване на котлен камък от смесителите и плочките. Използваме професионални препарати, парочистачки, прахосмукачки, екстрактори.

Оценки от клиенти