Профилактика срещу пълзящи насекоми

Профилактика се прави, когато в момента нямате конкретен проблем с даден вредител. Пълзящите насекоми стават изключително активни при резки смени на температурите, затова се препоръчва да се прави профилактика 2 пъти в годината - пролетта и есента. Препаратите за профилактика са широкоспектърни инсектициди и са ефикасни срещу всякакъв вид пълзящи гадини, включително:

  • Хлебарки
  • Мравки
  • Бълхи
  • Дървеници
Превенцията е силно препоръчителна за общите части на жилищните сгради. Ако още там се елиминира възможността за развитие на вредители, шанса да стигнат до дома ви е много по-нисък. Ако някога сте имали проблеми с вредители в дома си, също е добре 2 пъти в година да се пръска превантивно.

Каква е цената?

Различните изпълнители работят по различен начин и за това и цените им не са еднакви. Освен от компанията изпълнител, цената зависи и от големината на имота, който ще се третира. За общи части на жилищни сгради, големината се определя на база брой апартаменти в сградата. При частните жилища, има значение броя на стаите. За бизнес сгради и външни площи, стойността на поръчката зависи от квадратурата.

Как да се подготвим преди посещението?

За да бъде профилактиката успешна е добре предварително да извършите подготовка на имота си:

  • Изчистете плотовете от храни, чаши, чинии и друга посуда;
  • Изпразнете напълно шкафа под мивката;
  • Почистете помещенията, след пръскането, няколко дни не е добре да се чисти;
  • Осигурете достатъчно пространство до стените;
Много е важно да се подготвят всички стаи, само обработката на целия имот може да ви гарантира, че няма да имате неприятни срещи с пълзящи вредители.

Колко време трае процедурата и колко е периода на карантина?

Ако имота е подготвен, самата обработка не отнема повече от 30-40 минути, в зависимост от големината на третираната площ. Периода на карантина зависи най-вече от използваните препарати но обикновено е между 1 и 2 часа.

Защо да поръчате през Domestina
Без завишаване на цената

Доместина следи за това клиентите да получат най-добрите цени при поръчка през платформата.

Избор

Лесно може да сравните изпълнителите по цена, рейтинг и брой направени посещения през платформата.

Онлайн Поръчка

Виждате графика с всички свободни възможности и може да резервирате директно онлайн. Без нужда от досадни обаждания и промени в последния момент.

Оценки от клиенти