Борба с кърлежите

Кърлежи можем да срещнем по всички зелени части - дворове, паркове, гори и др. Те се хранят с кръв и могат да разпространяват много опасни, дори смъртоносни, болести. Не обичат жега и слънчева светлина, за това можете да ги срещнете основно в сенчести затревени територии. Условията за разпространението им са най-добри през Април-Юни. Пренасят се най-често от плъхове, домашни животни, както и селскостопански такива.

Каква технология се използва?

За надежното унищожение на кърлежи е необходимо масивно пръскане на отрова на всички зелени площи. Те унищожават мигновено кърлежите и техните яйца.

Каква е цената?

Цената зависи от два компонента - кой е избраният изпълнител и колко е голяма площта на мястото, което ще се обезпаразитява.

Как да се подготвим преди посещението?

Можете да се подготвите за пръскането срещу кърлежи и по този начин да направите работата на професионалистите в борбата с вредители много по-бърза и ефективна. Преди да дойдат професионалистите е добре да:

  • Изкосите тревата;
  • Да следите прогнозата за времето и да ги извикате в период, когато след пръскането няма да вали поне ден;
  • Обезпаразитите домашните животни;
  • Не поливате тревните площи поне няколко часа преди идването на компанията за контрол на вредители;

Колко време трае процедурата и колко е периода на карантина?

Времетраенето варира в зависимост от големината на площта. Обикновено препаратите са безвредни за хора и домашни любимци.

Колко процедури са необходими?

За добри резултати е необходимо площта да се обработи поне 2 пъти. Министерство на здравеопазването препоръчва минимум два пъти годишно да се извършват пръскания на всички открити зелени площи.

Защо да поръчате през Domestina
Без завишаване на цената

Доместина следи за това клиентите да получат най-добрите цени при поръчка през платформата.

Избор

Лесно може да сравните изпълнителите по цена, рейтинг и брой направени посещения през платформата.

Онлайн Поръчка

Виждате графика с всички свободни възможности и може да резервирате директно онлайн. Без нужда от досадни обаждания и промени в последния момент.

Оценки от клиенти