Защита от комари

Женските комари се хранят с кръв и са преносител на редица заболявания. Те са преносител на над 50 бактериални и вирусни инфекции, някой от които могат да бъдат смъртоносни. Началото на живота на тези насекоми е неразривно свързан с водата - те обичат влажни и сенчести места, където има бавнотечаща или застояла вода. Борбата с тях е изключително трудна, защото те могат да бъдат изключително мобилни. Възрастните индивиди могат да прелетят над 15 км. само за да се нахранят.

Каква технология се използва?

Борбата с комарите е мулти компонентен процес, тя включва:

  • Ларвицидни таблетки за водни басейни;
  • Пръскане на отрова с остатъчен ефект;
  • Опушване с топъл аерозол;
Основно борбата се води във водните басейни, като целта е да се унищожат ларвите им. След това пръскането на отрова с остатъчен ефект избива всички комари, които се докоснат до отровата, а опушването убива всички активни комари още във въздуха. Превенцията е много важна, старайте се да не държите съдове със застояла вода, където и да се близо до жилището или офиса ви. Профилактичната обработка в началото на лятото също дава отлични резултати за намаляване на популацията им.

Каква е цената?

Всеки изпълнител работи по своя методика и с различен набор от средства. Затова и цената е различна спрямо изпълнителя. Другият компонент в ценообразуването е големината на площта за обработка.

Колко време трае процедурата и колко е периода на карантина?

Времето за процедурата зависи от размера на площта, но обикновено не отнема повече от час. Най-често са необходими 1 или 2 пръскания преди популацията да е напълно унищожена. Препаратите срещу комари обикновено са напълно безвредни за хора и животни, а карантинния период е кратък - около час.

Колко процедури са необходими?

В зависимост от размера на популацията, обикновено са необходими 2 обработки.

Защо да поръчате през Domestina
Без завишаване на цената

Доместина следи за това клиентите да получат най-добрите цени при поръчка през платформата.

Избор

Лесно може да сравните изпълнителите по цена, рейтинг и брой направени посещения през платформата.

Онлайн Поръчка

Виждате графика с всички свободни възможности и може да резервирате директно онлайн. Без нужда от досадни обаждания и промени в последния момент.

Оценки от клиенти