Защита от влечуги

Влечугите имат важна роля за равновесието на еко системата. Те се хранят с гризачи и насекоми и всъщност спомагат за контролирането на популации на много видове вредители. Змиите обикновено избягват досега с хора. Местата, където често можем да срещнем влечуги са извън града, където има тревни площи както и воден басейн.

Каква технология се използва?

Всички видове змии са защитени от закона и не могат да се убиват. За това при борбата с влечугите се използват препарати репеленти, които ги отблъскват извън зоните обитавани от човека. С препарат срещу влечуги се създава предпазна бариера срещу проникване на змии и гущери. С репелента се пръскат всички рискови за влизане в площта места. При желание, за повишена ефективност, с препарата може да се обработи цялата площ на терена

Каква е цената?

Цената зависи от избрания изпълнител и от големината на площта, която ще се обработва.

Как да се подготвим преди посещението?

Съблюдавайте прогнозата за времето преди да повикате фирма за контрол на влечугите. Добре е няколко дни след обработката да не вали.

Колко време трае процедурата и колко е периода на карантина?

Препаратите са абсолютно безвредни както за хора, така и за животни.След обработка, дворното място може да се ползва почти веднага.

Колко процедури са необходими?

В рискови райони е добре обработката да се повтаря най-малко веднъж в месеца.

Защо да поръчате през Domestina
Без завишаване на цената

Доместина следи за това клиентите да получат най-добрите цени при поръчка през платформата.

Избор

Лесно може да сравните изпълнителите по цена, рейтинг и брой направени посещения през платформата.

Онлайн Поръчка

Виждате графика с всички свободни възможности и може да резервирате директно онлайн. Без нужда от досадни обаждания и промени в последния момент.

Оценки от клиенти