Защита от гризачи

Гризачи могат понякога случайно да влязат в апартамент или къща, но трудно могат да развият колония там, защото се вземат мерки своевременно. Най-често можем да ги срещнем в:

  • Mазета;
  • Складове;
  • Дворове на къщи;
  • Канализацията;
Те са плашливи, активни са основно през нощта. Тъй като могат да пренасят болести, както и бълхи, представляват заплаха за здравето на хората. Затова е задължително да се реагира мигновено, ако близо до жилища или работни места на хора има колония на гризачи.

Каква технология се използва?

Има доста различни методи за справяне с тях. Пръскането на отрова е като цяло най-разпространеният и ефикасен начин за унищожение на този тип вредител. Други методи като лепливи капани или гелове обикновено се прилагат, когато пръскането не е възможно.

Каква е цената?

Всеки изпълнител работи на различна цена в зависимост от методите и качеството на материалите, които използва. Освен от изпълнителя, цената зависи и от големината на имота. При частни домове, тя се определя на стая. В общите части на жилищни сгради се взима броя апартаменти в сградата. За бизнес имотите и външните площи, има значение само квадратурата.

Колко процедури са необходими?

В зависимост от мащаба на проблема, може да се наложи няколко пъти да се сменя отровата в капаните.

Защо да поръчате през Domestina
Без завишаване на цената

Доместина следи за това клиентите да получат най-добрите цени при поръчка през платформата.

Избор

Лесно може да сравните изпълнителите по цена, рейтинг и брой направени посещения през платформата.

Онлайн Поръчка

Виждате графика с всички свободни възможности и може да резервирате директно онлайн. Без нужда от досадни обаждания и промени в последния момент.

Оценки от клиенти