9.7 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София

JULIA CLEAN

Предлагаме пълен набор от услуги за професионално и качествено почистване! Основно почистване на офиси, апартаменти, къщи, търговски обекти. Почистване след ремонт и наематели. Експертно изпиране на мека мебел. Работим с професионални машини и качествени почистващи препарати.

Услуги от JULIA CLEAN

Основно почистване
ВЪВ ВСИЧКИ ПОМЕЩЕНИЯ: Почистване на най-труднодостъпните места, зад и под мебели, под килими, над гардероби и шкафове; Обезпрашаване на всички вертикални и хоризонтални повърхности; Двустранно измиване на прозорци, дограми и щори; В КУХНЯТА: Премахване на замърсявания от фурни, котлони и аспиратор; Външно почистване на кухненски шкафове и вътрешно, ако са празни; Почистване и дезинфекция на хладилника(вътрешно, ако е празен); В БАНЯТА: Цялостна дезинфекция на тоалетни, вана и душ; Почистване на фугите и премахване на котлен камък; След посещението, имота ще е в идеално състояние без нито едно непочистено място.
Пране на мека мебел и килими
Изпиране на текстилни мебели и матраци
Почистване след ремонт
Цялостно почистване с особено внимание към премахване финия строителен прах и следите от ремонт.
Почистване на прозорци
Двустранно измиване на прозорци и дограма
Почистване на фурна и хладилник
одходящо за периодично почистване на натрупаната мръсотия.
Почистване на баня
Основно почистване и дезинфекция на санитария, фуги, стъклени и хромирани елементи.
Почистване преди/след наематели
Основно почистване и пране на мека мебел с издаване на сертификат. Предаваш имота със сертификат, че е изчистен, изискваш да ти го върнат със същия сертификат при напускане.

Оценки от клиенти