10 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: Банкя, Бистрица, Божурище, Владая, Герман, Долни Богров, Драгичево (село), Елин Пелин, Казичене, Кладница (село), Костинброд, Кривина, Лозен (село), Мърчаево (село), Нови искър, Рударци (село), Световрачeне, София

ЕМ ТИ БИ ТРЕЙДИНГ ЕООД

Ние сме фирма за почистване с приоритет на първо място клиента и качественото изпълнение на поръчките за почистване. Перфекционисти сме в работата си и ще докажем това на всеки един наш бъдещ клиент.

Услуги от ЕМ ТИ БИ ТРЕЙДИНГ ЕООД

Основно почистване
ВЪВ ВСИЧКИ ПОМЕЩЕНИЯ: Почистване на най-труднодостъпните места, зад и под мебели, под килими, над гардероби и шкафове; Обезпрашаване на всички вертикални и хоризонтални повърхности; Двустранно измиване на прозорци, дограми и щори; В КУХНЯТА: Премахване на замърсявания от фурни, котлони и аспиратор; Външно почистване на кухненски шкафове и вътрешно, ако са празни; Почистване и дезинфекция на хладилника(вътрешно, ако е празен); В БАНЯТА: Цялостна дезинфекция на тоалетни, вана и душ; Почистване на фугите и премахване на котлен камък.
Почистване след ремонт
Почистването се извършва от екип между двама и трима професионалисти . Включва: Обезпрашаване; Почистване на дограми и прозорци(двустранно); Детайлно почистване на пръски от боя, латекс, лепила; Цялостна дезинфекция; Следене за финна прах и точки по най- недостъпните места в помещението (над врати, канали на дограми, зад тръби на сифони, зад тоалетни чинии, под мебели и др.); Почистване на под с необходимите препарати, в зависимост от настилката и замърсяването; Като цяло, след тази услуга, имота ще бъде приведен в идеално за ползване състояние.
Почистване на прозорци
Почистване на дограми,прозорци и щори(двустранно)
Почистване на фурна и хладилник
Фурни и котлони Абсорбатор Микровълнови печки Хладилници
Почистване на баня
Почистване на всички повърхности от отлагaния на котлен камък и мухъл Дезинфекция на тоалетна чиния и биде Почистване на трудно достъпните места Почистване на фугите Почистване на вана или душ кабина.

Оценки от клиенти