0 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София

ЧИСТИ БГ

Чисти БГ е нова фирма , но здраво стъпващ на пазара играч, в сектора за почистващи услуги. Затова сме готови да предложим следното: - Специализирани сме в множество сфери и предлагаме голям брой услуги, за почистване. Такъв тип са: почистването на домове, офиси, частни самолети, прозорци, пране на мека мебел, почистване след ремонт, както и разнообразни абонаментни почиствания. Когато говорим за почистване с гордост твърдим, че сме сред най-добрите в сектора. Предлагаме услуги за почистване от най-високо ниво. Нашите услуги са от полза на Вашето семейство и времето прекарано с него в подходяща здравословна среда. Всички прекарваме повече от 80% от времето си на закрито и правим около 15000 - 20000 вдишвания на ден. Знаете ли, че замърсяването във вашия дом, офис и дори в училището на вашето дете може да бъде 100 пъти по-вредно от това навън? Здравето е най-голямото богатство, с което разполагаме! Ние от Чисти БГ подкрепяме тази кауза и работим усилено, за да постигнем възможно най - добри резултати!

Услуги от ЧИСТИ БГ

Почистване на прозорци
Щорите се избърсват и измиват, ако е нужно изпиране се перат. 
Използва се професионален препарат!
Почистване след ремонт
Използваме професионален екстрактор и прахосмукачка на КARCHER.
Почистване и отстраняване на изцапванията извършени от ремонтната дейност.
Пране на мека мебел и килими
Използваме професионален екстрактор на Karcher -  изсмукваща и изпираща почистваща система
Мебелите и килимите ще бъдат почти сухи. Съхненето е между 1 и 4 часа в зависимост от топлината в помещението и дебелината и вида  на материята.
Основно почистване на домове
Използваме професионален екстрактор на Karcher,пулверизатори, перо, мече и професионални препарати на Icefloor moquette и Icevetro Tetgi

Почистването включва:

Бърсане на прах
почистване на бяла техника и санитарни помещения
изсмукване с екстрактор Karcher 
измиване на прозорци

Обекта ще бъде почистен и освежен!