9.9 / 10
рейтинг
Обслужва градовете: София, Банкя, Лозен (село)

Брилянтино

Брилянтин е фирма за професионално почистване. Извършваме широк набор от услуги- основно почистване, пране на мека мебел и други.

Услуги от Брилянтино

Почистване след ремонт
Брилянтино изполва праховодосмукачка Nevada, марка IPC Soteco и препарати за професионално почистване Kiter, I.C.E FOR. Aко площта е по-голяма за пода се използва еднодискова машина. Основна задача на почистването след ремонт е премахването на остатъците от боя, латекс, строителна прах и други. Почистването включва обезпрашаване на мебели и други твърди повърхности. Почистване на врати, каси, ключове, контакти, осветителни тела и други. Двустранно измиване на прозорци и дограми (без алпийски способ). Цялостно почиствана на бани и тоалетни. Почистване на подови настилки. Жилището се издава готово за обитаване. Забележка: Цената включва изхвърляне на отпадъци до 2-3 торби, които могат да бъдат вдигнати от сам човек.
Пране на мека мебел и килими
Както всичко друго във вашия дом се замърсява и се нуждае от регулярно почистване, така е и с текстилните мебели. С времето по тях се натрупва мърсотия и прах дълбоко в тъканта. Ако искате да направите почивката у дома още по-приятна, освежете вашите мебели. Прането на мека мебел и килими се извършва на място във вашия дом или офис с екстракторна машина Rio, създадена единствено за пране на текстил. Използва се професионален шампоан за пране, безопасен за хора и домашни любимци. След прането меката мебел остава леко влажна и изсъхва за от 2 до 6 часа.
Основно почистване
За почистването използваме италиански препарати на I.C.E. FOR - подходящи за професионално почистване и дезинфекция.
Основното почистване включва:
  • почистване на прозорци
  • почистване на санитарни помещения
  • Почистване на електроуреди
  • Почистване на подовите настилки

Оценки от клиенти